Джо Байдън пристигна във Великобритания за срещата на Г-7. Това

...
Джо Байдън пристигна във Великобритания за срещата на Г-7. Това
Коментари Харесай

Байдън на посещение в Европа: Президентът на САЩ коментира отношенията с Русия

Джо Байдън дойде във Англия за срещата на Г-7. Това е първото му пътешестване в чужбина от началото на мандата му. По-късно през днешния ден президентът на Съединените щати ще беседва с английския министър председател Борис Джонсън. При идването си нощес Байдън произнесе тирада пред американски бойци, в която засегна връзките с Русия.

Първа спирка от задграничното пътешестване на Джо Байдън - военновъздушна база Милдънхол в графство Съфолк. Пред към 1000 американски военни и техните фамилии Байдън уточни, че Съединените щати не търсят спор с Русия и желаят предвидими и постоянни връзки.

" Винаги съм бил явен, че Съединените щати ще отвърнат по корав и осезателен метод, в случай че съветското държавно управление се впусне в зловредни действия ", съобщи Джо Байдън.

В рамките на осемдневната си обиколка Байдън ще взе участие в срещи на върха на Г-7, Европа и НАТО и за първи път ще беседва персонално с съветския президент.

" Ще се срещна с господин Путин, с цел да му кажа това, което желая за знае ", разкри Джо Байдън.

По думите на Байдън посланието е, че демокрациите са единни, с цел да се оправят с най-трудните провокации и най-важните въпроси за бъдещето.

" Съединените щати се върнаха ", уточни Джо Байдън.

Американският президент съобщи, че е решен да възвърне трансатлантическите връзки и да преформатира връзките с Русия след четирите години политически изолационизъм на предшественика си Тръмп.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР