Джо Байдън претърпя огромен удар, след като ново проучване показва,

...
Джо Байдън претърпя огромен удар, след като ново проучване показва,
Коментари Харесай

Кошмар за Байдън - допитвания сочат, че Доналд Тръмп води в седем колебаещи се щата

Джо Байдън претърпя голям удар, откакто ново изследване демонстрира, че Доналд Тръмп изпреварва противника си на президентските избори в седем изменящи се щата. Това оповестява Daily Express US.

По-рано тази седмица, до момента в който участва на събитие за набиране на средства във Филаделфия, президентът Байдън сподели на публиката, че на всяка една световна среща на върха е бил окуражаван от водачи, умоляващи го да не разреши на Тръмп да завоюва.

" Няма интернационално събитие, на което да съм участвал – нито едно – където останалият свят да не пристигна при мен – водачи, без значение от коя страна са – и да не кажат: " Ти можеш " не го оставяй да завоюва. Не можеш да го оставиш да завоюва, " съобщи Байдън.

Въпреки това, в скорошно изследване на A Morning Consult/Bloomberg News, Тръмп води пред Байдън с 47 % против 42 % в седемте щата като цяло.

Преди първичните партийни избори на републиканците в щата Айова на 15 януари се оказва, че Тръмп дърпа напред и води с 11 пункта в Северна Каролина, със седем в Джорджия, с шест в Уисконсин, с пет в Невада, с четири в Мичиган, с три пункта в Аризона и с един % в Пенсилвания.

Над половината от респондентите в анкета на Des Moines Register, NBC News и Mediacom в Айова обявиха, че Тръмп е техният първи избор, издигайки поддръжката на някогашния президент над 50 % за първи път по време на акцията.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис е с 19 % в изследването, до момента в който някогашният губернатор на Южна Каролина и дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли е с 16 %.

Числата на Хейли остават статични в Айова на 16 % - макар че получи поддръжка от доста донори, в това число мрежата на Кох.

За 13 % от евентуалните гласоподаватели Тръмп е втори избор, като 30 % от тях споделят, че ДеСантис е вторият им избор, а за 17 % това е Хейли.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР