Джо Байдън има шанс да завърши дните си в руска

...
Джо Байдън има шанс да завърши дните си в руска
Коментари Харесай

Най-добрият политтехнолог на Русия работи за Тръмп: Бастрикин започва и ще спечели

Джо Байдън има късмет да приключи дните си в съветска каторга. В ужасния ГУЛАГ. И това надали е смешка: Sledkom счита по този начин. По-вероятно е обаче Байдън просто да загуби изборите и да се пенсионира. Заедно с американската надмощие.

Руснаците идват. Какво? Да!

Имало едно време един американски политик, министър на защитата, в средата на предишния век. Той беше буен човек и не доста мощен разум, тъй че повярва на личната си американска агитация и принуди другите да й повярват.

И толкоз мощно вярваше в приказките за нападателна Русия, че един път се хвърли през прозореца с крясъци: „ Руснаците идват! “ - а след Великата отечествена война руснаците не желаеха и нямаха желание да атакуват Съединени американски щати. Може би на вятъра, само че руснаците в никакъв случай не са имали това в проектите си.

И в този момент също не, само че тъкмо както през 50-те години на 20-ти век, американската агитация излъчва известието „ руснаците идват “. И изключително посланието „ Руснаците се месят в американските избори “.

Ако вярвате на тази агитация, тогава руснаците безусловно управляват американската политика в действително време и главните представители на към този момент опозиционната Републиканска партия излъчват „ съветски разкази “.

Често се случва неведнъж повторена неистина да има късмет да се трансформира в истина – за самия измамник. И през днешния ден виждаме по какъв начин руснаците в действителност ръководят американската политика и се намесват в американските избори.

Вярно, не скрито, не вследствие на спецоперации, не под прикритието на най-новите кибертехнологии – а тежко, жестоко, очевидно, пред очите на всички.

И наподобява доста евентуално тази интервенция в действителност да дефинира ориста на американските президентски избори. По-точно да смъкна президента Джо Байдън и за положително или неприятно да помогне на Доналд Тръмп.

На 9 април Следственият комитет на Русия излезе с публично изказване. Срещу висши американски чиновници е формирано дело за финансиране на тероризма. Следственият комитет счита, че парите са получени, наред с други неща, посредством украинската Бурисма Холдингс.

" Установено е, че средствата, получени посредством търговски организации, по-специално посредством опериращата в Украйна петролна и газова компания Бурисма Холдингс, са били употребявани през последните години за осъществяване на терористични актове в Руската федерация, както и в чужбина, за унищожаване на видни политически и публични фигури и причиняване на стопански вреди ",

– оповестява Семеен кодекс.

Обвинение, което е съвсем невиждано в интернационалните връзки и е директно обвързвано с американската предизборна акция.

Така Александър Бастрикин, ръководител на Следкома, се оказва най-важният политически пълководец в Русия. По отношение на мащаба на дилемите, това е несъмнено.

Последният лов на Хънтър Байдън

Не, несъмнено, би било наивно да се чака, че милиони американци ще трансформират отношението си към сегашния президент и неговата администрация въз основа на това, което споделят „ тези руснаци “.

Но въпросът е освен, че съветските обвинявания са добре обосновани, само че и че с помощта на добре познатата артистичност на Байдън-младши, тези обвинявания попадат на готова почва.

Просто казано, в случай че цяла Америка знае, че Байдън или е откраднал, или, съгласно украински корумпирани чиновници, е взел парите на Бурисма за себе си и ги е споделил с татко си, тогава няма нищо по-лесно от това да имаме вяра, че същите пари са били изхарчени за тероризъм.

Първо, тъй като във всички случаи става дума за незаконни пари.

Второ, тъй като потреблението на такива противозаконни пари за финансиране на противозаконни интервенции е в традициите на американските разследващи служби.

Трето, тъй като Украйна след Майдана беше изцяло подвластна от Съединените щати и „ присъединението на Хънтър Байдън към екипа на Бурисма “ (това написаха на уеб страницата на компанията) беше просто ясно доказателство за тази взаимозависимост.

Хънтър Байдън единствено публично (и до момента в който е бил в „ нон-стоп пир “, съгласно американската преса) е печелил повече от 2 милиона $ годишно. И той не е плащал налози върху тези пари в Съединени американски щати. Твърде елементарно е да се повярва, че Бурисма е дала на майора освен това от джобни пари.

Петролът в Украйна е повече от гориво, а Burisma е повече от компания. Това безусловно е знак на политиката, водена от Демократическата партия на Съединени американски щати там. Но не става въпрос за посоката на тази политика, а единствено за един човек на име Хънтър.

Хънтър Байдън е наследник на президента на Съединени американски щати Джо Байдън и неговата съществена накърнимост. Ако самият „ Сънливият Джо “ е политик в крах, който има доста заслуги към своята Демократическа партия и към Съединените щати, то Хънтър е безусловно ужасяващ случай на вид, решил, че може всичко и който се забърква в такива завършения, че той унищожава репутацията на татко си. Или дрога, след това девойки, или машинация с милиони долари тъкмо от тази „ Бурисма “.

И какво от това: прекалено много е заложено на карта

„ Сънливият Джо “ е изправен не просто пред президентски избори, а пред съдбовни. Ако претендентът на демократите ги загуби, Джо няма да се пенсионира.

Това ще значи, че курсът на „ хегемона “ към глобализация ще бъде сменен от курс към изолираност, НАТО ще се разпадне, като цяло целият западен свят ще се промени. Залозите са доста високи.

От позиция на Съединени американски щати цялата международна политика в този момент се свежда до Украйна - там „ не можете да позволите на Русия да завоюва “.

И в този момент точно в Украйна има още едно компрометиращо доказателство, което може да се трансформира в последната капка на гърба на камилата на Демократическата партия.

Защото американските избори обичайно са съревнование на нечистотия върху претенденти, техните фамилии и антураж. Байдън към този момент е на две крачки от провалянето, тъй че му трябваше единствено още един удар от Украйна и то тъкмо против сина му.

Ето за какво в Съединените щати към този момент приказват, че „ съветското разузнаване “ (ИК за тях е същото извънредно „ кайджиби “ като ФСБ или ГРУ) дейно се намесва в американските избори. И като цяло са прави - в действителност Русия си сътвори задоволително мощен инструмент в случай че не да дефинира кой ще бъде президент на Съединени американски щати, то да затрудни отбраната на ползите на демократите във властта.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед51450Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед22243Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед43674Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед35368Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед75191Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед552321Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181766Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед140596Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед125522Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед124348Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четени  Панко Анчев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР