Джо Байдън е изправен пред изборен тест в Мичиган във

...
Джо Байдън е изправен пред изборен тест в Мичиган във
Коментари Харесай

Джо Байдън се подготвя за реакцията на демократите в Мичиган заради позицията за Газа

Джо Байдън е изправен пред избирателен тест в Мичиган във вторник, защото група гласоподаватели в неговата Демократическа партия употребяват първоначални избори, с цел да изразят гнева си от поддръжката му за Израел във войната му против Хамас в Газа.

Въпреки че Байдън не се сблъска с никакви значими провокации за номинацията на своята партия за президент, прогресивни деятели и арабско-американски водачи приканиха демократите в Мичиган да гласоподават „ неангажирани “, а не подкрепете го на първичните избори.

Планираният митинг е реакция на продължаващата поддръжка на Байдън за Израел по време на спора в Газа, където съвсем 30 000 души са починали съгласно палестински чиновници, откогато Израел разгласи война на Хамас в отговор на нападението на въоръжената формация от 7 октомври.

Предварителните избори в Мичиган също евентуално ще послужат като увещание, че президентът не може да приема прогресивното крило на Демократическата партия за даденост, до момента в който води акция за преизбиране...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР