Джипът на Владислав Горанов, с който бе спрян на граничен

...
Джипът на Владислав Горанов, с който бе спрян на граничен
Коментари Харесай

Нови подробности за екшъна с Владислав Горанов - бившият финансов министър жертва на банда за клониране на коли

Джипът на Владислав Горанов, с който бе спрян на граничен пункт " Калотина ", е изцяло постоянен и е закупен от формалния дилър на " Тойота " в Хамбург.

Това разкри шефът на " Мото Пфое " Атанас Фурнаджиев.

Както ПИК заяви по-рано през днешния ден, някогашният финансов министър попадна в същински екшън на границата. Властите на гранично-пропусквателния пункт не го пуснаха да премине в прилежаща Сърбия, откакто се оказа, че джипът " Тойота Лендкрузър " е разгласен за търсене от Интерпол-Русия.

Според Фурнаджиев сходно клониране на коли се случва най-редовно.

" Такива случаи са десетки, да не кажа стотици. Сега просто тъй като го кара един някогашен министър се раздува случая ", съобщи още Фурнаджиев.

Пред ПИК самият Горанов изясни, че е закупил джипа още при започване на 2020 година, до момента в който е бил министър на финансите. Колата е взета на лизинг от " Мото Пфое " и до момента Горанов в никакъв случай не е имал проблеми.

" Никой не ми е казвал, че колата се търси. Вчера пътувах за Сърбия на 50-годишен празник на другар. На границата граничният служител на реда ми сподели, че колата се търси от Интерпол Русия и ми подреди да се върна назад ", разкри пред медията ни някогашният финансов министър.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР