Джипът е лизингов и е собственост на Софауто. По време

...
Джипът е лизингов и е собственост на Софауто. По време
Коментари Харесай

Съвсем Изтрещя! Мегз Потресе Цяла България След Ареста На Гаджето Си! Нови Снимки!

Джипът е лизингов и е благосъстоятелност на " Софауто ". По време на следствието криминалистите са се натъкнали на много спорни и подозрителни обстоятелства. Така вместо кражба на кола, се оказало че проверяват застрахователна машинация. В нея се оказали забъркани както братовчедът Лесов, по този начин и стилната принцеса и новото й гадже.



Не е ясно дали самата Мегз няма да показа неговата орис, защото дизайнерката от Раковски също има призовка за на следващия ден сутринта, написа Блиц. Вместо да го ожали и да го отбрани обаче, Каканашева стартира да пуска видеа по какъв начин пее на гръцки в колата си и афишира нов модел облекла, който скоро ще пусне в марката си.

Днес рано-рано в задръстването съм на извънредно работна вълна. Искам да ви кажа, че ще пуснем още една мини сбирка, до момента в който пуснем балните си рокли , съобщи тя и продължи да танцува и припява под гръцките ритми, без да каже нито дума за протичащото се с мъжа, който от месеци се пробва да резервира в загадка.

До този миг Каканашева не е разкривала името на изгората си. Това обаче не я стопира непрекъснато да приказва за него и бизнеса му. Към момента се прокрадват подозрения у почитателите й, че или това не е същинската й възлюбена или Каканашева по всевъзможен метод се пробва да избегне провокациите и да не издаде името на възлюбения си.

Преди дни тя бе на политическа среща на превозвачите по отношение на проекта на Макрон. Тя показа на феновете си, че е била поканена от мъжа си да му оказва помощ в бизнеса и това е едвам началото. Ето какво написа тя след основната среща:

„ Преди към 2 месеца мъжът ми ме предложения да ръководя бизнеса му дружно с него. Някой различен път ще ви описвам какъв брой мъчно решение беше това. Сега желая просто да уточня, че от към 8-9 месеца пребивавам интензивно с проблемите на транспортния бизнес в България. А от 2 месеца отстранявам съвсем цялото си време там.

Днес за пръв път ще приказвам за проблемите на този отрасъл с вас. Днес имаше значима среща сред представители на транспортния бизнес и държавното управление. Обсъждаше се “пакетът Макрон ”. На срещата се разясняваше и че за жалост българският жител не е осведомен с глобалността на казуса по отношение на стопанската система ни и че се третира единствено като частна болежка на нас превозвачите. Затова през днешния ден ще употребявам голямата си известност,за да ви срещна с последствията.

Това е ЛИЦЕМЕРИЕ, опаковано с кадифени приказки за правата на индивида. Ако търсим правата на индивида за какво същото не важи и за техните водачи? И за какво им е да прибират и камионите? Европа, която толкоз доста пази ЕКОЛОГИЯТА и оня ден одобри закон за възбрана на всевъзможни пластмасови произведения,днес желае да разхожда хиляди ПРАЗНИ камиони и да трови въздуха ни!? ”
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР