Джип е прегазил човек на спирка на градския транспорт в

...
Джип е прегазил човек на спирка на градския транспорт в
Коментари Харесай

Разбра се кой е убиецът на пенсионера на спирка в Сливен СНИМКИ

Джип е прегазил човек на спирка на градския превоз в Сливен. Както БЛИЦ писа автомобилът е навлязъл с висока скорост в региона на спирката, удряйки се в защитна мантинела и два бордюра, само че от полицията не прецизираха каква е била скоростта. Удареният мъж е умрял в болничното заведение от раните си.

Главен контрольор Илиян Николов, шеф бранш „ Пътна полиция “ разяснява, че водачът, предизвикал гибелта на пешеходеца, от септември 2019 е с краткотрайна заповед за лишаване на книжката за неплатени санкции и няма право да кара, оповестява БНР. Взета му е кръвна проба за алкохол и опиати.

"Употребата на алкохол е 0,48 промила от химическото проучване, което е в допустимите граници, според закона. ", уточни Николов.

Заместник-кметът Румен Иванов разгласи, че пътят неотдавна се стопанисва от общината и към този момент е стартирана процедура по обезопасяването на спирката.

"На такива основни спирки ще бъдат сложени и колчета за обезопасяване на тези места. ", добави Иванов.

Хората живеещи наоколо разясниха, че смъртните случаи на тази спирка са към повече от 5.

"... В годината най-малко веднъж има смъртен случай... "

"...Тук би трябвало да има катаджии... ", показват още те.

По досъдебното произвеждане към този момент е направено разпореждане за привличане в качеството на обвинен на лицето, което е управлявало транспортното средство, блъснало потърпевшия. То ще му бъде връчено на 07.02.2020 година, защото неговите бранители са възразили по отношение на реда на приканване.







Снимки: БНР
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР