Джино Бианкалана и жена му Кристиана Канева са се събрали

...
Джино Бианкалана и жена му Кристиана Канева са се събрали
Коментари Харесай

Джино изневерил на жена си?

Джино Бианкалана и жена му Кристиана Канева са се събрали и няма да се развеждат.

Влюбената двойка се появи дружно на вечеря в ресторанта на риалити героя в квартал " Драгалевци ", съпроводени от друго известно семейство – Мила Савова и Сами Хосни. От фотосите им в обществените мрежи се видя, че са в положително въодушевление и се забавляват. Джино и лекарката се разделиха преди по-малко от месец, като и двамата изтриха общите си фотоси в обществените мрежи, стопираха взаимно да се следват и започнаха непрекъснато да разгласяват независими фотоси, да види другият какво изпуска.

Бившият избраник на фолк певицата Джена и красивата брюнетка се сгодиха преди съвсем година, по-късно подвигнаха загадка женитба, а при започване на тази година станаха родители на дребната Данаила. Появиха се клюки, че двукратният победител от " ВИП Брадър " е изневерил на Канева и тя го е зарязала. Това загатна самата лекарка, която по време на раздялата им написа в обществената мрежа: " Играта свършва, когато царицата падне, не когато пешките ти лишават царя ", написа " Уикенд ".

Мургавелкото също й отвърна с няколко видеоклипа, свързани с разлъка. Един от тях гласеше:

" Ако дефинитивно те отрежа от живота си, разбери нещо. Ти евентуално сама си ми дала ножиците ".

Така и не стана ясна повода за едномесечната им разлъка, само че двамата още веднъж са си дали късмет и са щастливи. От фрагментите в обществените мрежи се вижда, че Джино е извънредно грижлив татко и доста се радва на дребната Данаила. Бианкалана и Канева се разделят всяка година най-малко по един път. Те са двойка от 5 години, само че от време на време трият общите си снимки и стопират да се следват в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР