Джин шин джицу е древно японско упражнение за премахване на

...
Джин шин джицу е древно японско упражнение за премахване на
Коментари Харесай

Японско упражнение, което премахва болката веднага чрез натиск върху определена точка

Джин шин джицу е антично японско упражнение за унищожаване на болката. Това става съвсем незабавно посредством използване на напън върху избрани точки.

Основава се на правилото, че потокът на сила в тялото ни от време на време може да бъде занимателен или възпрепятстван от физически, умствени и прочувствени бариери. Натискът върху ръцете може да помогне този поток да бъде равномерен в избрани точки.

Това упражнение за унищожаване на болката работи при всички.

Палец – корем и далак

Натискането на този пръст оказва помощ за облекчение на болки в корема, главоболие и кожни проблеми. Намалява напрежението, нервността и безпокойството на прочувствено равнище.

Показалец – бъбреци и пикочен мехур

Помага за облекчение на храносмилателни недоволства, болки в мускулите, гърба и зъбобол. От духовна позиция оказва помощ за понижаване на страха и срамежливостта.

Среден пръст – черен дроб и злобен мехур

Повлиява кръвното налягане, умората, менструалните болки, зрението и проблемите, свързани с кръвта. Регулира гнева, измененията в настроението, нервността и горчивината на прочувствено равнище.

Безименен пръст – бели дробове и дебело черво

Помага при проблеми с дишането, храносмилателни разстройства и проблеми с ушите. На духовно равнище оказва помощ да прогоним негативността, тъмните мисли, страха, отхвърлянето, тъгата и депресията.

Кутре – сърце и тънки вътрешности

Има добър резултат върху здравето на сърцето и костната система. Справя се с неналичието на самочувствие, скептицизма и липса на сила на прочувствено равнище.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР