Джин, най-възрастният член на кей-поп групата BTS, ще изпълни дълга си

...
Джин, най-възрастният член на кей-поп групата BTS, ще изпълни дълга си
Коментари Харесай

Много известен кей поп изпълнител влиза в казармата

Джин, най-възрастният член на кей-поп групата BTS, ще извърши дълга си и ще премине през наложителната военна сужба в Южна Корея.

30-годишната звезда разгласява своя фотография с новата си военна прическа. " Изглежда по-сладко, в сравнение с чаках ", написа той под поста. Южна Корея механически към момента е във война със съседката си Северна Корея и поради тази причина всички мъже са задължени да преминат през казарма. Джин стартира петседмично образование в лагер покрай севернокорейската граница. Би Би Си оповестява, че по-късно той ще бъде разпределен във фронтовата част.

Тази вест шокира милионите му почитатели. Интересно е при какви условия ще живее звездата. В лагера в Йончеон, където Джин е записан, новобранците спят на постелки на пода в стаи с по 30 души. Съобщава се, че след края на образованието Джин ще бъде разпределен наоколо до севернокорейската граница, във фронтова част.

В продължение на месеци се спекулираше, че държавното управление ще разреши на членовете на BTS да пропуснат службата с претекста, че те са спечелили милиарди долари на страната си, и би било по-изгодно да им се разреши да продължат да го вършат.

През октомври обаче членовете на групата оповестиха, че всички възнамеряват да се запишат в армията. Джин, като най-възрастен, ще отиде пръв. 

Преди време имаше особено поделение за звезди, където те можеха да продължат да работят като актьори и получаваха редица привилегии. През 2013 година обаче двустепенната система беше отстранена, откакто беше открито, че някои от тях злоупотребяват и напущат казармата по-често от разрешеното.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР