Джим Харбо може да не бъде представен като новия старши

...
Джим Харбо може да не бъде представен като новия старши
Коментари Харесай

Джим Харбо определя очакванията си за Чарджърс в първото съобщение до франчайза

Джим Харбо може да не бъде показан като новия старши треньор на Чарджърс до по-късно тази седмица, само че той към този момент изпраща посланието си до почитателите за идващия сезон.

В стилизирано видео, което съчетава видео от дните на Harbaugh като състезател в Chargers с по-нови клипове на деяние от сегашния тим, търсеният старши треньор сподели, че Лос Анджелис „ е мястото, където желая да бъда, на никое място другаде. ”

Драматичният видеоклип беше пуснат в обществените медийни платформи на Chargers в понеделник, дни откакто франчайзът нае евентуално изменящия бъдещето треньор.

„ Знам, че вселената е огромна, футболната галактика е огромна, само че в действителност не е толкоз огромна “, стартира Harbaugh, до момента в който трагичната музика се построява на назад във времето и почитателите го виждат за първи път в прахово синьото на Chargers.

„ Всяка работа, която съм подхванал, всяка стъпка от пътя в коучинга има връзка за мен. Връщайки се към Chargers, искреността беше там. Просто се усещах като вкъщи си, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР