DJI представи най-усъвършенствания си мини дрон досега – DJI Mini

...
DJI представи най-усъвършенствания си мини дрон досега – DJI Mini
Коментари Харесай

DJI представи своя най-усъвършенстван мини-дрон – Mini 4 Pro с възможност за предаване на видео от 20 км

DJI показа най-усъвършенствания си мини дрон до момента – DJI Mini 4 Pro. Новият дрон се отличава с усъвършенствани благоприятни условия на камерата и по-дълъг оптимален обсег на полета от своя предходник, както и с поддръжка на технологията за разкриване на трудности във всички направления и водещата технология за видео стрийминг O4 на DJI.

Mini 4 Pro, както и всички дронове от серията DJI Mini тежи по-малко от 249 грама. Производителят отбелязва, че новият артикул е деликатно планиран за елементарно преместване. Олекотената му структура освен обезпечава елементарно превозване, само че и дава отговор на условията на законодателството на множеството страни и райони, което ви разрешава да летите на практика безкрайно.

Mini 4 Pro разполага с камера, основана на 1/1,3-инчов 48MP CMOS датчик, която работи в композиция с нова платформа за обработка на изображенията и два пъти по-голям диапазон на ISO. Камерата получава оптика с бленда f/1,7 и поддържа HDR видеозаснемане в 4K резолюция при 60 фрагмента в секунда, както и видеозаснемане на занимателен кадър в 4K при 100 FPS и Full HD при 200 FPS. Пикселите с величина 2,4 µm и усъвършенстваният логаритъм за понижаване на „ шума “ във видеорежима „ Нощни фотоси “ ще обезпечат ясни и чисти фрагменти даже в условия на слаба светлина.

DJI отбелязва и потреблението на окачване с необятен ъгъл от 60° за гладко придвижване на камерата, както и 2х цифрово нарастване за фотоси и 4х за видео. Поддържа се 10-битов запис във формат D-Log M, както и снимане на фотоси с резолюция 48 MP в RAW формат и технологията SmartPhoto, която ви разрешава да комбинирате HDR-изображение, различаване на подиуми и други, създавайки в действителност завладяващи изображения. Между другото, в общоприет режим дронът прави 12 MP фотоси.

При Mini 4 Pro производителят е подсилил сигурността с многопосочно разкриване на трудности, като употребява голям брой датчици за изображения със широкоъгълна оптика, както и чифт датчици, ориентирани надолу за разкриване на трудности от всички страни. Дронът разполага с функционалности за автоматизирано прекъсване и отбягване на трудности, с цел да увеличи сигурността на полета.

Времето за полет е 34 минути, само че то може да бъде удължено до 45 минути с батерията Intelligent Flight Battery Plus. Освен това с водещата система за стрийминг на видео O4 на DJI потребителят може да се наслаждения на ултра-чувствителни контроли и гладко предаване на FHD видео със 60 FPS на разстояние до 20 километра. Налице е и функционалност за автоматизирано ориентиране на маршрута Waypoint Flight и минимизиране на умората с Cruise Control за постоянни полети на дълги дистанции. Усъвършенстваната система за връщане до точката на политане на Mini 4 Pro автоматизирано начертава безвреден маршрут, а функционалността AR RTH обезпечава по-голям надзор по време на противоположния полет.

DJI Mini 4 Pro към този момент е в продажба. Цената на главния пакет с контролер DJI RC-N2 без екран е 759 $. Версията с контролер RC 2 с вграден екран ще ви коства 959 $. Комбинацията DJI Mini 4 Pro Fly More Combo, включваща RC 2 и 3 акумулатори, както и редица други аксесоари, ще ви коства 1099 $, а версията DJI Mini 4 Pro Fly More Combo Plus с 3 по-големи акумулатори (45 минути полет всяка) и контролер RC 2 ще ви коства 1159 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР