Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уиайтли са заедно от близо 10

...
Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уиайтли са заедно от близо 10
Коментари Харесай

Джейсън Стейтъм и Роузи - любов за пример

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уиайтли са дружно от близо 10 години , само че не обичат да ни натрапват любовта си. Виждаме ги дружно на аления килим, в квартала, разхождайки се със сина си Джак, който скоро ще стане на две години.

Врели и кипели в шоубизнеса, двамата са си научили добре урока - щастието обича тишината. За връзката им се приказва малко, клюки за изневери и раздели липсват, а всички откровено се радват, когато някой успее да запечата моменти на фамилиарност посред им.

Защото те ни връщат вярата, че същинската обич съществува. А сред тях двамата е повече от мощна и красива.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hustle Luxury Lifestyle (@rlchkld_) на Юни 13, 2019 в 1:16 PDT

51-годишният артист и 32-годишният супермодел съумяха да си откраднат малко време за отмора, само че още веднъж в компанията на дребния си наследник Джак. Те избраха да го прекарат на италианския остров Капри и се поглезиха с апетитен обяд по италиански и разходка с първокласна яхта .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jasie World (@jasieworld) на Юни 13, 2019 в 7:10 PDT

Няма по какъв начин да не споменем, че и Джейсън, и Роузи са в супер форма . Въпреки признанието на Хънтингтън, че откогато е майка, няма толкоз опция да обръща внимание на външния си тип, тя изгледа по-добре от всеки път, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от jasie_ultimate(@jasie_ultimate) на Юни 13, 2019 в 11:32 PDT

А нейният кадърен несъмнено прави оценка каква хубавица има до себе си. Двамата са безусловно като залепени един за различен и не пропущат опция да показват непосредственост - я прегръдка, я целувка, я някой и различен по-палав взор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР