Джейсън Съдейкис и Оливия Уайлд са разделени вече от няколко

...
Джейсън Съдейкис и Оливия Уайлд са разделени вече от няколко
Коментари Харесай

По колко ще получава Оливия Уайлд от бившия си

Джейсън Съдейкис и Оливия Уайлд са разграничени към този момент от няколко години, само че до този миг двамата не се бяха разбрали за родителските права над двете им деца - Отис (9 г.) и Дейзи (7 г.).

Е, към този момент са съумели да решат и тази детайлност от развода си. От Daily Mail настояват, че са съумели да получат достъп до документи от съда, от които излиза наяве, че двамата са се споразумели за взаимно настойничество. Смята се, че децата ще прекарват по една седмица със всеки един от двамата.

Актьорът от Ted Lasso обаче ще би трябвало да заплаща прехрана на някогашната си жена за двете им деца на обща стойност 27 500 $ на месец.
 Снимка 522037
Източник: GettyImages

За Отис са отредени 10 300 $, а за Дейзи - 17 200. Освен тази немалка сума, Джейсън Съдейкис ще би трябвало да покрива 25% от разноските за децата. Според правосъдните документи приблизителните доходи на актьора са над 10 милиона $, до момента в който тези на Оливия Уайлд са надалеч по-ниски - 500 000 $.

Романсът между Джейсън Съдейкис и Оливия Уайлд стартира през 2011 година, като година по-късно двамата се сгодиха. През 2014 година се роди синът им Отис, а през 2016 година - щерка им Дейзи. През 2020 година оповестиха, че се разделят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР