Джейсън Момоа държи на правилния баланс на нещата, когато се

...
Джейсън Момоа държи на правилния баланс на нещата, когато се
Коментари Харесай

Защо Джейсън Момоа никога не изпада в крайности

Джейсън Момоа държи на верния баланс на нещата, когато се приготвя за своите кино превъплъщения и в никакъв случай не изпада в крайности. Подобно е било отношението на 44-годишният артист и към последната му роля в " Аквамен и изгубеното кралство ", чиято премиера по кината е на 22 декември.

Аквамен се завръща, изправен пред голяма заплаха

Трейлър на " Аквамен и изгубеното кралство "

" Не одобрявам непотребни калории. Но не се и отнемам от храна ", сподели Момоа пред E! News за питателните си привички. И прибавя, че яде безусловно всичко.

" Тъй като горя доста калории, нуждая се и да употребявам доста. Постоянно съм в придвижване и работя от заран до вечер. Така че моят съвет е: работете крепко, яжте крепко, играйте крепко. "

Въпреки че супергероят му в новата продукция е полуатлант/получовек, което значи че има подчертана мускулеста физика,  споделя, че неговият режим на хранене и спорт е най-много с цел да поддържа тялото му крепко, а не просто от суетност. " Трябва да съм добре квалифициран и издръжлив. Все отново нося костюм, който тежи близо 20 кг. И е нужно да нямам проблем с тежестта и да се движа. "

Момоа разкрива за почитателите, че във кино лентата ще видят една нова страна на Аквамен, защото героят към този момент е женен мъж и татко -  играе брачната половинка му Мера.
 Джейсън Момоа остана изцяло гол пред Men’s Health
Джейсън Момоа остана изцяло гол пред Men’s Health

Актьорът не пропуща опция да зарадва почитателите

Наскоро артистът Яя Абдул-Матийн II, който влиза в ролята на Черната Манта, изрази възхищението си от Момоа, казвайки, че е внесъл безспорна уникалност в облика на известния комикс воин. " Джейсън донесе себе си и своя жанр, своя усет и просвета ", сподели той.

Патрик Уилсън, който играе изпадналия в недружелюбност брат на Аквамен, също се съгласи с сътрудника си, отбелязвайки, че героят " доста наподобява на Джейсън ". " Той е в положение да разкрие всички страни от себе си на екрана ", добави Уилсън, представен от People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР