Джейн Сиймур е от звездите, които сякаш отказват да остареят.

...
Джейн Сиймур е от звездите, които сякаш отказват да остареят.
Коментари Харесай

4 брака и 4 развода - кой е новият й мъж?

Джейн Сиймур е от звездите, които като че ли отхвърлят да остареят. Дори на 72 години, актрисата, позната на първо място от сериала " Д-р Куин, лечителката ", и носителка на премия " Еми " и до ден сегашен впечатлява с съвършена и прецизно поддържана визия.

А по всичко проличава, че не се отхвърля и от опитите си да откри същинската обич. Джейн Сиймур публично показа новия си обичан в Instagram. В фотография, оповестена в обществената мрежа, актрисата театралничи край басейна с музиканта Джон Замбети.

Надписът към фрагмента е къс и благ: " Никога не съм била по-щастлива. " На фотографията звездата от " Д-р Куин, лечителката " носи прилепнала мини рокля и жилетка в мрачно сиво. Половинката й пък е мрачен блейзър. В изявление за The Times, оповестено този април, Сиймур удостоверява тогава, че към момента е по отношение на филмовия продуцент Дейвид Грийн. Омъжването за него обаче " би било най-ужасното нещо на света ", споделя тя.

Грийн въпреки всичко предлага пръстен на обичаната си през деветте години, в които са дружно. Тя обаче отхвърля, тъй като не желае той да бъде следващият номер в дългия й лист.

Сиймур се омъжва и развежда четири пъти. Започва с Майкъл Атънбъро през 1971 до 1973 година, по-късно за една година е в брак с Джефри Планър до 1978 година, от 1981 до 1992 година е омъжена за Дейвид Флин, а година след третия си бракоразвод се врича във честност на Джеймс Кийч, с който остава до 2015 година

" Все още съм доста, доста близка с всички мъже, за които бях омъжена, и с всеки мъж, с който съм излизала, почтено казано ", споделя тя пред The Times.

През 2021 г. Сиймур споделя пред People, че това, което е научила от предишните си бракове, е " да се отпусне ". " Да се опита да откри метод да поддържа връзка и да резервира това, което е положително във връзката ".

До този миг не е ясно какво е провокирало раздялата сред Сиймур и Грийн, само че актрисата въпреки всичко отговори какви са взаимоотношенията им сега. След като един консуматор я пита какво се е случило с Дейвид, тя декларира, че двамата са решили, че са по-добри като другари.

Източник, непосредствен до Джейн, споделя пред списание People, че тя в действителност се усеща прелестно сега и в никакъв случай не е била толкоз щастлива. По думите му, напоследък актрисата грее и претърпява най-хубавия си интервал.

Джон Замбети е китарист и дълготраен член на групата The Malibooz. " Любовта на Джон към завършения и занимания пасва на тази на Джейн и е доста прелестно да гледаш по какъв начин двамата се сближават ", разкрива непосредствен до двойката, предава lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР