Джеймс Хардън стана обект на много критики заради безотговорното си

...
Джеймс Хардън стана обект на много критики заради безотговорното си
Коментари Харесай

Изцепката на Хардън предизвика вълна от негативни коментари

Джеймс Хардън стана обект на доста рецензии поради безотговорното си държание през последните дни. Феновете в обществените мрежи побързаха да се нахвърлят върху звездата на Хюстън Рокетс поради видеото, в което се вижда по какъв начин той посещава стриптийз клуб и неглижира ограниченията на НБА срещу разпространяването на COVID-19. Новите протоколи на Лигата не са разрешили на Брадата да тренира наедно със съотборниците си през вчерашния ден.
" Ето за какво той в никакъв случай няма да поведе тима си към купата. Никакво водачество, дава неприятен образец за това по какъв начин би трябвало да подхожда звездата на тима. Представете си, в случай че ЛеБрон или Кауай бяха създали това... ", гласи един от мненията в " Туитър ", до момента в който други звучат по следния метод:

Looks like James Harden was at the strip club last night

(IG: ced_1m | h/t )

— NBA Central (@TheNBACentral)
" Не желае да тренира, а прекарва времето си в стриптийз клубове. После да не се чуди за какво в никакъв случай не е спечелил нещо значимо и сменя плеймейкърите всяка година "

" Това, че той желае да си тръгне от Хюстън, не значи, че може да си прави каквото си изиска. Неговите съотборници упражняват в залата, а той е в стриптийз клуба и рискува да се болести с COVID-19 "

" Хардън е водачът на тази организация и това е образецът, който той дава на своите съотборници и треньори? Боже... "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР