Джеймс Горман, изпълнителен председател на Morgan Stanley, сподели предпазливата си

...
Джеймс Горман, изпълнителен председател на Morgan Stanley, сподели предпазливата си
Коментари Харесай

Биткойн не е основна инвестиция според директора на Morgan Stanley

Джеймс Горман, изпълнителен ръководител на Morgan Stanley, показа внимателната си позиция за Биткойн (BTC) по време на скорошно изявление за Bloomberg.

Като изтъкната фигура в международните финанси той изрази подозрения по отношение на пригодността на криптовалутата като съществена инвестиция. Горман акцентира спекулативния темперамент на Биткойн , заявявайки, че в никакъв случай не е схващал цената му като постоянна форма на съхранявано благосъстояние.

Макар да признава забележителните облаги, които някои вложители са осъществили от Биткойн, Горман акцентира на рисковете, които той носи, в това число неговата неустойчивост и регулаторна неустановеност. Той посъветва за деликатно обсъждане, изключително за заможните вложители, като предложи Биткойн да съставлява единствено дребна част от общия им финансов портфейл.

Позицията на Горман клони към нерешителност във връзка с вложенията в криптовалути, като се базира на техния умозрителен и изменчив темперамент, както и на податливостта им на регулаторни промени.

Разговорът с Горман надвиши рамките на криптовалутите и обхвана по-широки тактики и бъдещата тенденция на Morgan Stanley под негово управление. Той акцентира значимостта на вземането на стратегически и добре уравновесени решения в един финансов пейзаж, който непрестанно се оформя от актуалните технологии.

В актуалната си роля Горман очерта главния си фокус: поддръжка на бъдещия основен изпълнителен шеф и ориентиране на стратегическата траектория на Morgan Stanley. Размишлявайки върху своя мандат като основен изпълнителен шеф и бъдещето на компанията, Горман изрази убеденост в предишните решения и перспективната тактика.

Той акцентира смисъла на адаптивността, стратегическата визия и способността да се ориентира в комплицираната динамичност на нововъзникващите технологии, пазарните трендове и регулаторната среда, изключително в подтекста на революционни нововъведения като Биткойн.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР