Джеймс Франко изглежда така сякаш непрестанно е обграден от обожателки,

...
Джеймс Франко изглежда така сякаш непрестанно е обграден от обожателки,
Коментари Харесай

Джеймс Франко: Аз съм самотен и изолиран

Джеймс Франко наподобява по този начин като че ли непрекъснато е обкръжен от обожателки, и знае по какъв начин да се любува на живота, само че истината напълно не е такава.

Оказва се, че 39-годишният мултифункционален артист се усеща доста уединен, дори изолиран. Причината за това е, че се е посветил на работата за сметка на персоналния си живот. За разлика от други обаче, Джеймс обаче си дава сметка, че се е трансформирал в работохолик, което е проблем.

 Снимка 310046

През последните 10 години звездата от шлагера на Дани Бойл " 127 часа " се трансформира в един от най-разнообразните холивудски артисти, който се изживява също като продуцент и режисьор. Скоро по HBO излиза обещаващият сериал " Нюйоркска комбина ", в който Франко играе основната роля, продуцира и режисира по едно и също време. Само тази година с негово присъединяване са в произвеждане цели 12 кино лентата.

 Снимка 310051

Не е единствено това - той е е учител по кинопроизводство в Нюйоркския университет, учител в курс за късометражни филми в Южнокалифорнийския университет и в курс за сценаристи в Калифорнийския университет в Лос Анджелис.

 Най-интересните сериали този септември
Най-интересните сериали този септември

Вижте идните тв министър председатели

Говорейки неотдавна пред австралийското GQ, 39-годишният артист призна, че се усеща " изцяло изолиран ", само че е осъзнал, че повода за това е, че се е посветил на работа за сметка на персоналния си живот.

 Снимка 310047

В откровеното си изявление Джеймс споделя, че в началото е мъчно да го осъзнаеш и да си признаеш, че си привързан.

" Аз тотално съм се изолирал, даже прочувствено, от всички към мен ", разкри Франко, който за възрастта си е записал участия в рекордните над 140 кино и телевизионни продукции.

" Трудно е да го видиш. Мислех, че пребивавам живота, който постоянно съм желал да пребивавам. Когато най-накрая се разсъниха, бях изцяло изолиран от всички към мен ", споделя звездата.

И към днешна дата, без значение от триумфа си и постигането на детските си фантазии, Франко не съумява да се зарадва. Той счита, че това е нещо като проклинание - да не може да си каже, че това е задоволително и да се наслаждения на постигнатотото. Той просто не го умее.

 Снимка 310049

Всъщност това е следващият път, в който надареният артист приказва за своите зависимости. Франко дефинира себе си като персона, която елементарно се пристрастява. Още на 17-годишна възраст той попада в плен на дрогата. В тийнейджърските си години Джеймс е посягал нееднократно към опиатите и алкохола и счита, че точно тези зависимости го вършат през днешния ден толкоз депресиран и неудоволетворен.

 Снимка 310044

В персоналния си живот Джеймс Франко е повече от предпазлив. Той е засичан с най-различни дами, само че в никакъв случай не е афиширал нещо в действителност съществено. Към момента той публично е сингъл. На фотографията артистът е с незнайна тъмнокоса красавица, с която папараците го снимаха преди месец. А другояче в листата с любовните му завоевания попадат актрисите Емилия Кларк, Аманда Сийфрид, Ерин Джонсън, певицата Лана Дел Рей, Сиена Милър и др.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР