Джейми Лий Къртис и Куентин Тарантино са сред холивудските звезди,

...
Джейми Лий Къртис и Куентин Тарантино са сред холивудските звезди,
Коментари Харесай

Какви изненади крият наградите Златен глобус тази година

Джейми Лий Къртис и Куентин Тарантино са измежду холивудските звезди, които ще връчват, събощи Българска телеграфна агенция. 

Статуетки ще раздават също Ана де Армас, Били Портър, Колман Доминго, Наташа Лион, Никол Байър, Трейси Морган и други.

Водещ на 80-ата гала за премиите " Златен глобус ", връчвани от Асоциацията на задграничната преса в Холивуд, ще бъде комикът Джеръд Кармайкъл. Тя ще бъде на 10 януари и ще се излъчва по NBC  и по стрийминг платформата Peacock. 

Актьорът Еди Мърфи и телевизионният сценарист и продуцент ще получат почетни оценки за повсеместен принос към развлекателната промишленост. 

Тази година премиите " Златен глобус " се завръщат още веднъж след скандал и протест от страна на Холивуд. Разследване на Los Angeles Times  при започване на 2021 година откри, че по това време измежду членовете на организацията няма чернокожи - разобличаване, допълнено от други изказвания за етични нередности. Много звезди и студиа обявиха, че ще бойкотират шоуто. Актьорът Том Круз даже върна трите си статуетки.
            
Миналата година бяха раздадени " тихомълком " в бална зала на хотел " Бевърли Хилтън " в Бевърли хилс в отсъствието на холивудски звезди. Победителите бяха оповестени в Туитър. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР