Джейми Карагър проведе забавно интервю на живо с Джейдън Санчо,

...
Джейми Карагър проведе забавно интервю на живо с Джейдън Санчо,
Коментари Харесай

Джейми Карагър интервюира Джейдън Санчо след осем халби, оставяйки Тиери Анри по шевове

Джейми Карагър организира занимателно изявление онлайн с Джейдън Санчо, до момента в който беше пийнал, откакто изпи халби с почитатели на Борусия Дортмунд в Жълтата стена.

46-годишният Карагър е огромна част от звездния тим, който отразява Шампионската лига за CBS Sports дружно с Кейт Абдо, Тиери Анри и Мика Ричардс. Но той смени студиото с семейството преди първия полуфинален мач на Дортмунд против Пари Сен Жермен.

След като показа видеоклипове по какъв начин пие и танцува с почитатели през цялата нощ, Карагър беше освободен с микрофон след мача, приключил 1-0 за Дортмунд.

Когато беше запитан дали е в положение да работи, Карагър пошегува: „ Това в действителност е добра точка, тъй като не съм пил прекалено много да хапвам. Изпих чийзбургер към два и половина, когато стигнах до хотела. Това може да изясни за какво може да си греша думите, тъй като съм пил към осем халби в The Yellow Wall! Имам ново семейство, семейство от другари, всички се грижим един за различен. Давам им няколко удара след полувремето! “

Сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР