Джейми Карагър, който е една от емблемите на Ливърпул, не

...
Джейми Карагър, който е една от емблемите на Ливърпул, не
Коментари Харесай

Карагър: Ливърпул не е готов за титлата

Джейми Карагър, който е една от емблемите на Ливърпул, не счита, че актуалният отбор на Юрген Клоп е подготвен за купата в Англия. Засега тимът се движи добре като резултати и е в тройката. Според някогашния бранител обаче “червените ” са прекомерно уязвими на контраатаки и се нуждаят от нов бранител и нов отбранителен халф.

“На фона на последните 18 месеца в този момент Ливърпул е доста по-силен, само че не е подготвен за златните медали - съобщи Карагър пред “Скай Спортс ”. - Отборът обаче не може толкоз добре да реагира при контраатаки на противника. Хората гледат на тима на Юрген Клоп като на подобен, който пресира високо, само че това е отбор, който господства във владението на топката. Съставът обаче не е толкоз добър в притежанието на топката колкото Манчестър Сити и надлежно позволява повече контраатаки. Противниците по-лесно намират свободни пространства, в които да атакуват. Лутън обаче нямаше класата да приключи ситуациите си, като изключим гола. ”

През миналия уикенд мърсисайдци стигнаха единствено до 1:1 при гостуването си на Лутън.

Според Карагър налаганият от Клоп в центъра на халфовата линия Алексис Мак Алистър не е индивидът за тази позиция. “Той е добър с топка в крайници, само че не е отбранителен полузащитник ”, уверен е той.

Според него Ливърпул се нуждае и от нов десен защитник, което да разреши на Трент Александър-Арнолд по-често да бъде употребен в средата на терена.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР