Джейдън Санчо е бил изолиран от всички активности на първия

...
Джейдън Санчо е бил изолиран от всички активности на първия
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед тотлано изолира Джейдън Санчо

Джейдън Санчо е бил изолиран от всички интензивности на първия тим на Манчестър Юнайтед след спора с мениджъра Ерик загар Хаг.

Футболистът към този момент води подготовка с играчите от академията на клуба откакто упрекна Тен Хаг в неистина за повода за отсъствието му от състава при загубата с 1:3 от Арсенал на 3 септември. Мениджърът съобщи, че Санчо е оставен отвън състава поради едва показване на тренировките, само че в обществените мрежи крилото влезе в директно несъгласие с нидерландеца, отричайки думите му.

Отговорът на Ерик загар Хаг бе изключването на полузащитника от тренировките, само че по-късно му е било неразрешено да употребява всички уреди, които употребяват играчите от първия отбор, в това число трапезарията на тима.

23-годишният Санчо не е благополучен от обстановката, само че изрично отхвърля да се извини на мениджъра, за което го приканват и съотборниците му, а пропастта в връзките сред двамата към този момент става непреодолима, твърди британският вестник " Мирър ", базирайки се на свои източници от клуба.

" Има елементарен метод казусът да бъде позволен и той е, в случай че Джейсън Санчо се извини. Някой би трябвало да отстъпи и това няма да бъде Ерик загар Хаг ", споделя източникът.
 Клуб от Висшата лига на Англия подготвен да вземе низвергнатия Санчо
Клуб от Висшата лига на Англия подготвен да вземе низвергнатия Санчо

Бившият клуб на Санчо - Борусия Дортмунд, също не би отказал да си върне крилото, още веднъж като преотстъпен

За последно Санчо игра за Манчестър Юнайтед при успеха с 3:2 против Нотингам Форест на 26 август, когато се появи на терена като резерва.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР