Джей Ло впечатлява не само с перфектната си визия, която

...
Джей Ло впечатлява не само с перфектната си визия, която
Коментари Харесай

Джей Ло - емоционална, както не сме я виждали

Джей Ло впечатлява освен с съвършената си визия, която показва където и да се появи, само че и с откровени и прочувствени речи на специфични събития.

Звездата справедливо получи следващото отличие в кариерата си. На сцената на тазгодишните кино и телевизионни награди на MTV в неделя, 5 юни, ѝ бе връчена премията Generation Award. Самата Джей Ло не скри вълнението си от признанието.

" Искам да благодаря на всички хора, които ме подариха с този живот. Искам да благодаря на хората, които ми дадоха наслада, само че и на тези, които разрушиха сърцето ми ", стартира прочувствената ѝ тирада.

The always???????????????????????? – your 2022 Generation Award Honoree ⭐️
— Movie & TV Awards (@MTVAwards)
" На тези, които останаха правилни, и на тези, които ме лъгаха. Искам да благодаря на същинската обич, на това по какъв начин заблуждавах себе си, тъй като по този метод научих, че би трябвало да пораствам ", добавя откровените си думи Дженифър.

Още по-трогващ става моментът, когато тя се разплаква, споменавайки, че разочарованието и неуспехът са я научили да бъде мощна. А децата ѝ - 14-годишните близнаци Макс и Ем, са я научили " да обича ".

Откровената тирада на Джей Ло разчувства и всички в публиката, които мощно я приветстваха. На награждаването звездата още един път сподели мощните си воля и дух, с които е заслужен образец за подражателство за мнозина дами.

Дженифър признава, че за триумфите в музикалната и филмовата си кариера заслуги имат и почитателите ѝ, само че по пътя си е срещала и значително хора, които в никакъв случай не са я подкрепяли.

" Искам да благодаря на всички, които ми споделяха в лицето, или зад тила, че не мога да се оправя. Наистина мисля, че нямаше по какъв начин да съумея и без вас. И знам, че нямаше по какъв начин да стане и без почитателите. Вие сте повода да бъда тук, да съм стигнала дотук и ви обичам ", приключва прочувствено звездата.
 Снимка 576643

А самата премия е в действителност специфична. Generation Award се връчва на " обичани артисти, които с помощта на множеството си заслуги във филмовата и телевизионната промишленост, са станали измежду най-разпознаваемите ", написа People.

Други носители на оценката са Скарлет Йохансон, Робърт Дауни Джуниър, Джони Деп, Сандра Бълок, Том Круз, Джим Кери и още.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР