Джесика Симпсън роди третото си дете през месец март, след

...
Джесика Симпсън роди третото си дете през месец март, след
Коментари Харесай

Диетата на Джесика Симпсън, с която свали 45 кг

Джесика Симпсън роди третото си дете през месец март, по-късно сложи здравето си и фигурата си преди всичко. Това значи промени в метода на живот, които са ѝ помогнали да отслабне с 45 кг след раждането.

Разбира се, Симпсън е имала много огромна доза помощ през този развой. Личният ѝ треньор и сътрудник в живота Харли Пастернак признава пред E!News, че третото дете на звездата ѝ се е отразило най-вече. Затова той и персоналният ѝ доктор са изготвили проект, който се концентрира върху навиците, които Джесика би трябвало да промени, с цел да се върне още веднъж към остарялото си Аз.

„ Това беше развой, който не трябваше да смъкна единствено килограмите, насъбрани през бременността, а да задържи добра фигура през остатъка от живота си. Затова ние не сметнахме, че би трябвало да вършим някакви строги диети или комплицирани физически извършения “, прибавя Харли.

Интересното е, че Симпсън не се е подложила на познатата процедура при звездите – бокс и силови извършения. Тя е заложила на ходенето и по-скоро на 14 хиляди крачки дневно. Разбира се, екипът е изчакал Джесика изцяло да се възвърне от раждането и почнал с по-лека задача – единствено 6 хиляди крачки.

В същото време Харли изготвил режим за звездата, чиято цел е била да я откаже от сладките неща, само че да не се подлага на строга диета. Това значи, че Симпсън е хапвала по три съществени яденета дневно, както и две междинни.

На певицата не ѝ е било разрешено да има какъвто и да е „ замърсен ден “ “, само че Харли е включвал единствено едно нездравословно ястие на седмица. Крачките са били правени както на открито, по този начин и в залата. Джесика се е разкарвала из паркове, само че когато нямала тази опция или времето не го разрешавало, тя се качвала на бягащата пътечка и ходила на нея.

След като изпълнителката напреднала с упражнението, треньорът ѝ я подложил на същинското тестване. „ Започнахме да вършим цялостна подготовка на тялото, като последователно вдигахме оборотите и компликацията на упражненията. Фокусирахме се на друга група мускули всеки ден “, добавя Харли.

Освен че се поздрави с добра фигура, Джесика употребява и момента, с цел да промени метода си на живот съществено. Тя желае да научи и децата си да живеят здравословно още от дребни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР