Джесика Андрадж успя да бетонира името си като втория най-силен

...
Джесика Андрадж успя да бетонира името си като втория най-силен
Коментари Харесай

Джесика Андрадж: С последната ми победа доказах себе си

Джесика Андрадж съумя да бетонира името си като втория най-силен войник в категория „ сламка “ при дамите, откакто записа най-впечатляващото показване в кариерата си с успеха над Клаудия Гаделя на UFC Fight Night 117.

Андрадж е едно от дребното изключения на известната наклонност, при която перспективните бойци напущат първичните си тимове, с цел да се развиват в по-голям клуб в чужбина – най-често в Съединени американски щати.

Гаделя пък от своя страна неотдавна стартира да тренира в Jackson-Wink MMA в Албъкърки, щата Ню Мексикo дружно с бойци като Джон Джоунс, Доналд Серони, Карлос Кондит, Мишел Уотърсън и Холи Холм.

Андрадж към момента тренира в първия си тим - Парана Вале Тудо в град Парана в Бразилия. След мача тя изрече благодарности към треньорите си:

„ Вярвам, че с тази победа демонстрирах на останалите хора, че не е нужно да напущат родните си градове, с цел да станат по-добри бойци. Всичко, което съм постигнала до момента е с подготовка в Бразилия. Аз съм от тук и представям тази страна. Искам да бъда като „ Минотауро “ Ногейра. През цялата си кариера той тренираше в Бразилия. Никога няма да давност от къде съм тръгнала. “

Въпреки безапелационната победа, Андрадж остана крепко стъпила на земята що се отнася до идващия си конкурент, като не счита да моли за мач против Йонджейчек:

„ Извоювах претендентското място в ранглистата. След мача помолих да се изправя против Ковалкевич, въпреки и тя да има назначен конкурент (Джоди Ескибел). В случай, че Каролина завоюва, бих желала да се удрям с нея. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР