Дженоа официално обяви привличането на двама нови, които ще заиграят

...
Дженоа официално обяви привличането на двама нови, които ще заиграят
Коментари Харесай

Дженоа привлече двама и прати младок в отбора на Гълъбинов

Дженоа публично разгласи привличането на двама нови, които ще заиграят в тима от новия сезон. Става въпрос за полузащитниците Филипо Мелегони от Аталанта и Милан Бадел от Лацио.

Мелегони идва чартърен за един сезон в тима на “грифоните”, откакто предходната акция се подвизаваше в Пескара. 21-годишният футболист записа на сметката си 12 мача в Серия “Б”, в които съумя да направи 2 асистенции. Бадел от своя страна се причислява с непрекъснат трансфер, като постави подписа си под контракт за три години. Миналия сезон хърватският национал, който се подвизава повече като отбранителен полузащитник, прекара чартърен във Фиорентина, където записа 24 мача във всички шампионати и съумя да се разпише един път.
Kevin Agudelo è un nuovo calciatore delle Aquile

— Spezia Calcio (@acspezia) В същото време Дженоа се раздели с един от младите си полузащитници и прати Кевин Агудело чартърен в новака Специя, където той ще заиграе с българския нападател Андрей Гълъбинов. 21-годишният колумбиец мина в тима на генуезците през лятото на 2019-а и прекара втората половина от сезона чартърен във Фиорентина. По този метод младокът ще смени трети друг клуб от Серия “А” единствено в границите на една година. В контракта на Агудело има алтернатива за откупуване. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР