Дженоа измъкна 1:1 от лидера в класирането Интер в 18-я

...
Дженоа измъкна 1:1 от лидера в класирането Интер в 18-я
Коментари Харесай

Дженоа спря Интер, Монца спъна Наполи

Дженоа измъкна 1:1 от водача в класирането Интер в 18-я кръг на Серия А. Това значи, че Ювентус има късмет да редуцира задатъка на Интер на върха. Юве има мач по-малко – против шестия Рома. Интер има 45 точки, бианконерите са с 40. Дженоа е 13-и с 20 точки. Любопитно е, че при предходното си домакинство генуезците направиха 1:1 и с Ювентус.

Нерадзурите поведоха с гол на Арнаутович в 42-ата минута. В добавеното време на първата част обаче Драгушин изравни за 1:1. Ремито постави завършек на серия от 4 следващи победи за Интер, като всички бяха без позволен гол. Предишният случай, в който отборът не завоюва, беше при 1:1 с Ювентус на 26 ноември.

за дълъг интервал през първото полувреме поради пушек от факли и пиротехника.

Шампионът завърши годината с нулево тъждество вкъщи против Монца. Южняците даже можеха да изгубят, само че Матео Песина пропусна дузпа за Монца в 68-а минута. Наполи остава седми в класирането с 28 точки, Монца е 11-и с 22 точки.

Фиорентина се качи в четворката след домашен триумф с 1:0 против Торино. Виолетовите завоюваха с попадение на Лука Раниери в 83-а минута. Това е трета поредна победа за Фиорентина и с нея отборът измести Болоня от четвъртото място. Флорентинците имат 33 точки, колкото има и третият Милан, който на следващия ден приема Сасуоло. Болоня е с две точки по-малко.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР