Дженоа и СПАЛ 2013 завършиха наравно 1:1 в среща от

...
Дженоа и СПАЛ 2013 завършиха наравно 1:1 в среща от
Коментари Харесай

Две дузпи не стигнаха на тима на Гълъбинов за победа над СПАЛ 2013

Дженоа и СПАЛ 2013 приключиха наедно 1:1 в среща от 30-ия кръг на Серия " А ", играна на " Луиджи Ферарис ". Попаденията вкараха Джанлука Лападула (30) от дузпа и Мануел Ладзари (60). Българският нападател Андрей Гълъбинов не взе присъединяване в мача заради травма.

Още в 5-ата минута домакините имаха право да изпълнят дузпа, откакто вратарят на СПАЛ 2013 фаулира Андреа Бертолачи в опит да резервира върнатата към него топка. Алекс Мерет обаче се реваншира, като избави удара на Джанлука Лападула от бялата точка.

В 25-ата минута изстрел на Лападула беше избит пред голлинията от бранителя Франческо Викари, само че откакто съдията прегледа повтаряне на обстановката посредством ВАР, той реши, че бранителят е направил нарушаване при удара. Така реферът сподели червен картон на Викари и за повторно в мача отсъди 11-метров углавен удар в интерес на Дженоа. Лападула още веднъж застана зад топката и този път с надалеч по-убедително осъществяване откри резултата, който се резервира по този начин до края на полувремето.

Играчите на СПАЛ 2013 започнаха по-настървено втората част и в 60-ата минута съумяха да изравнят резултата. След пробив в наказателното поле Мануел Ладзари с диагонален удар нацели лявата греда, след което топката влетя в мрежата. До края на мача " грифоните " повече търсеха триумфа, само че по този начин и не стигнаха до надвит гол.
Така СПАЛ 2013 остана непобеден в пети следващ дуел от Серия " А ", като е на 16-о място с 26 точки - на две от зоната на изпадащите. Дженоа пък прекъсна серията си от три следващи загуби в шампионата и е на 13-а позиция с 31 пункта.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Серия А 30 кръг, събота 31 март  Дженоа 1:1краен резулат  СПАЛ 2013
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР