Дженифър Лопес има редица причини да бъде благодарна, а и

...
Дженифър Лопес има редица причини да бъде благодарна, а и
Коментари Харесай

Дженифър Лопес откровено за любовта с Бен Афлек

Дженифър Лопес има редица аргументи да бъде признателна, а и доста щастлива! От една страна, филмовата и музикална ѝ кариера са в напредък - филмът с нейно присъединяване, “Омъжи се за мен”, излиза на 11 февруари. Децата ѝ, 13-годишните близнаци Макс и Еме, са щастливи и здрави. А на всичкото от горната страна, се радва и на същинска любовна приказка с Бен Афлек!

Двойката беше дружно от 2002 до 2004 година, само че разтрогна годежа си. Миналата пролет обаче се случи знамение и двамата дадоха нов късмет на любовта си. Ето какво показа Дженифър Лопес пред сп.People.

„ Чувствам се толкоз щастлива и горда, че съм с него. Това е красива любовна история, в действителност получихме втори късмет. Вече сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, на разнообразни места в живота си сме, имаме деца и би трябвало да сме доста наясно с тези неща.

Красив е методът, по който се усещаме - доста друго, в сравнение с преди години... Има повече благодарност и празнуване на дребните неща. Когато си намерил някого, в действителност, в действителност си го обичал, само че си го изгубил и получиш втори късмет по-късно? Това е в действителност рядко, скъпо, красиво нещо и ние не го одобряваме за даденост. Искрено имам вяра, че любовта ръководи всичко. Любовта постоянно побеждава — връзки, деца, работа. Всичко опира до това какъв брой любящ, отворен и приемащ можеш да бъдеш. Да нямаш его и просто да прегръщаш всичко положително, постоянно да гледаш позитивно. Бен е всичко, което постоянно съм знаела, че е и съм желала да бъде. "
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР