Дженифър Лопес е в най-добрата си форма на 49 години

...
Дженифър Лопес е в най-добрата си форма на 49 години
Коментари Харесай

Джей Ло – искрено и лично за кариерата и любовта

Дженифър Лопес е в най-хубавата си форма на 49 години и няма самообладание за следващ път да покаже на злобарите какъв брой е сполучлива и уверена в себе си. Актрисата театралничи в новия брой на Harper`s Bazaar по бански, до момента в който разяснява компликациите в кариерата си и връзката си с Алекс Родригес.

„ Гордея се с това, че оцелях толкоз време в този бизнес. Уверена съм в себе си. Но към момента одобрявам мъчно, когато хората споделят, че не си задоволително добър или питат: „ Защо е сполучлива? “. Чуваш го постоянно, когато си сполучлива жена, само че не и в случай че си сполучлив мъж.

Истината при дамите е, че може 12 други дами да ти кажат, че си невероятна и единствено един мъж да се опита да те принизи и ти ще запомниш единствено неприятните думи “, разяснява Лопес пред медията.

Що се отнася до репутацията ѝ на дива, актрисата разяснява:

„ Опитваш се да дадеш най-хубавото от себе си и най-после хората се пробват да те очернят като те изкарват недобър човек, ти си дива. За кого приказват? “.

Макар че има няколко сполучливи албума зад тила си, Дженифър към момента се сблъсква с злобари, които настояват, че не може да пее.

„ Още при започване на кариерата ми, хората се опитваха да ме слагат в рамка. Играеш добре, само че не можеш и да пееш добре в това време. Аз бях доста самоуверена, тъй като бях решила да опитвам разнообразни неща “, изясни тя.

И всичко това ѝ коства доста усилия…

„ Понякога се усещам доста изтощена. Наистина се изтощавам постоянно. Но в никакъв случай не съм и помисляла да се откажа, просто мисля, че нуждая се от отмора в тези моменти.

А за тези, които се надяват да я видят сгодена за половинката ѝ Алекс Родригес – чака ги отчаяние.

„ За мен пътешествието в персонален проект е изпълнено с доста върхове и падения. Но те касаят мен, бяха урок за мен, с цел да схвана себе си. Докато не се научиш да обичаш себе си, няма по какъв начин да обичаш откровено и чисто някой различен. Веднъж направиш ли го, към този момент можеш да имаш връзка, която се базира на обич и почитание. Такава еволюция изживях и считам, че съм на по-добро място в този момент “, изясни звездата.

Източник: tialoto.bg
Снимки: Harper`s Bazaar
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР