Дженифър Лопес е бясна на почитателите си. Причина за гнева

...
Дженифър Лопес е бясна на почитателите си. Причина за гнева
Коментари Харесай

Джей Ло е бясна заради това видео

Дженифър Лопес е гневна на феновете си. Причина за гнева на певицата е изминал клип с персоналната ѝ изненада за Бен Афлек.

На празненството след сватбената гала, заобиколена от танцьори, латино дивата поздрави брачна половинка си с ария, в която се пее: " Не мога да ти се наситя ".
                             

Въпросното осъществяване бе оповестено във почитател групата на звездата, а някои почитатели започнаха да се питат дали това е маркетингов трик, или е предопределено за фамилния списък. Лопес реши да отговори персонално на един от мненията.



 

" Снимано е без разрешение и точка. Който и да го е направил, се е възползвал от нашия съкровен миг. Дори не мога да си показва по какъв начин ви хрумва да сторите сходно нещо, откакто всички са подписали съглашение за неразкриване на информация и помолихме гостите да не разгласяват нищо онлайн. Ние сме тези, които решаваме какво желаеме да споделим с почитателите. И ще го обявявам на моя уеб страница OnTheJLo, когато му пристигна времето. И това беше откраднато без наше познание и продадено за пари “, възмущава се Джей Ло.

След известието ѝ видеото от почитател акаунта беше неотложно изтрито.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се врекоха във честност един на различен в имението на артиста в Райзбъроу на 21 август. Звездната двойка от дълго време не бяха разгласили снимки от церемонията, само че неотдавна Лопес персонално сподели на почитателите и трите тоалета, с които беше на тържеството, писа TMZ. 
                             

 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР