Дженифър Гарнър e доказвала, че може успешно да се превъплъщава

...
Дженифър Гарнър e доказвала, че може успешно да се превъплъщава
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър шокира с визия на хамелеон

Дженифър Гарнър e доказвала, че може сполучливо да се превъплъщава в разнообразни функции и да влиза ловко в облици. Нещо, в което сме се убедили във връзка с актьорството. А в този момент звездата безусловно изумява с неузнаваема визия в последната си професионална фотосесия.

51-годишната звезда се появи на страниците на майския брой на списание Allure. И в случай че категорично не бе очебийно, че това е Дженифър Гарнър, даже нямаше и да го предположим.

На фотосите актрисата е непрекъснато преобразяваща се. Може да я забележим с къса, изсветлена коса с розови оттенъци, която по-късно е огнено алена или пък напълно руса, завършена в фасул прическа.



Облеклото е подбрано по метод, който още повече акцентира другите визии на Дженифър. На корицата тя носи предизвикателна синя мрежеста рокля, под която прозира сутиена вид бралет и чифт боксерки с висока талия. Прозрачната рокля и бельото разкриват добре завършената ѝ фигура.

Черна прилепнала рокля с едно рамо, съчетана с мрачен опушен грим или блестящо жълт шлифер, смесен със мощно червило и червен лак на ноктите - са част от забележителните и разнообразни превъплъщения на Гарнър.



Красивата и предизвикателна фотосесия на актрисата идва на фона на зародилите се напоследък клюки за омраза сред нея и Дженифър Лопес - по отношение на някогашния за едната и сегашния за другата брачен партньор Бен Афлек.

Двете дами постоянно споделят, безусловно една след друга, като че ли надпреварвайки се, свои фотоси в обществените мрежи, на които показват забележителните си форми. И може би новата фотосесия на Гарнър е още един метод да потвърди себе си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР