Дженифър Анистън и Бен Афлек бяха една от най-харесваните звездни

...
Дженифър Анистън и Бен Афлек бяха една от най-харесваните звездни
Коментари Харесай

Старата любов ръжда не хваща: Джей Ло и Бен Афлек задълбочават отношенията си

Дженифър Анистън и Бен Афлек бяха една от най-харесваните звездни двойки при започване на този век. Феновете и медии им дадоха името " Бенифър ", а папараците ги дебнеха на всяка крачка. Е, като всяка друга звездна двойка, те също сложиха завършек на тази дребна любовна епоха, като бяха дружно единствено две години. Ако обаче съдим по последните папарашки фотоси и изказвания на близки до двамата, нещо остаряло стартира да пламти, само че с нови сили.

Виж още:

След като папараци уловиха Джей Ло и Бен Афлек дружно преди седмици, десетки таблоиди наблюдават деликатно развиването на връзките сред двете международни звезди. Много са хората, които се надяват, че Бен и Джей Ло ще се съберат още веднъж, а сватбата им, която не се състоя преди 17 години, ще се трансформира в топ събитието на годината. Възможно ли е обаче това? Запознати споделят, че на този стадий всичко може да се случи, само че действително доста малко са хората, които знаят какво се случва сред двамата сега.

" Джен беседва с Бен всеки ден. Те възнамеряват да се видят още веднъж. Дженифър към момента е разчувствана от това по какъв начин вървят нещата с Бен ", показа неназован източник за списание People, добавяйки, че певицата към този момент е с децата си в Маями. Наскоро папараците я хванаха напът за фитнеса.

Виж още:

Припомняме, че предходната седмица артистът и певицата прекараха времето си дружно в ски курорт в Монтана. По непотвърдена информация събирането е напълно предизвикано и търсено от Бен.

Афлек скоро се раздели с актрисата Ана де Армас, а Джей Ло със спортиста Алекс Родригес, с който бяха сгодени и възнамеряваха женитба. Бен и Джен се срещнаха малко след раздялата ѝ с Родригес. Скоро се появи информация, че някогашният бейзболист е бил шокиран от бързото развиване на събитията.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР