Дженифър Анистън безспорно е любимка на всички - тя е

...
Дженифър Анистън безспорно е любимка на всички - тя е
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Бих дала всичко някой да ми беше казал да замразя яйцеклетките си

Дженифър Анистън несъмнено е фаворитка на всички - тя е чаровна, неостаряваща и постоянно усмихната. Зад целия триумф на актрисата от “Приятели ” обаче непроменяемо стои една несбъдната фантазия - тази да има свои деца.

В продължение на десетилетия се спекулираше с това дали в действителност тя е последователка на чайлд фрий наклонността, т.е. на хората, които осъзнато са създали избора да нямат деца или има компликации при забременяването си.
                             

Актрисата деликатно пази персоналния си живот и по тази причина всички нейни изявленията се трансформират в сензация, тъкмо като последният ѝ диалог със списание Allure. Интервюто мина под надпис: “Нямам какво повече да укривам “ и в действителност диалогът се оказа прям. 53-годишната актриса за първи път призна, че в продължение на дълги години се е опитвала да стане майка, само че безрезултатно и че бракът ѝ с Брад Пит не се е разпаднал, тъй като Дженифър не е желала да има деца. “Това беше безспорна неистина. Вече няма какво да укривам. " - съобщи тя.
                             

“Опитах се да забременея. Това беше сложен път за мен “, споделя Анистън за случилото се в живота ѝ. “Всички тези години на спекулации, че нямам деца... Беше в действителност мъчно. Минах през ин витро процедури, пих китайски чайове, какво ли не съм правила. Хвърлих цялата си сила в това. Бих дал всичко, някой да ми беше споделил на млади години: “Замрази си яйцеклетките. Направи си услуга. " Но когато сме млади, просто не мислим за това. Ето за какво в този момент съм тук. И корабът отплава... Всъщност към този момент се усещам облекчена, тъй като към този момент не си задавам въпроса: “Ами в случай че имам още време, а в случай че мога или може би. Може би. Може би “...не е нужно да мисля повече за това. “

 
                             

Преди към година Анистън пусна на пазара линията за грижа за косата LolaVie. “Исках да основа артикул, който е екологичен, добър за косата и работи без химикали. За задачата трябваше да си основа акаунт в обществена мрежа. Мразя обществените мрежи. Не ги разбирам, за мен това е изтезание. Причината да го направя е стартирането на моята козметична линия. След това удари пандемията и ние по този начин и не започнахме. Така че просто висях в Instagram ”. - споделя звездата.

 
                             

„ Радвам се, че израснахме и бяхме младежи във време, когато нямаше обществени мрежи. Младите девойки в този момент непрекъснато се съпоставят с някого, подлагат на критика се. Лично аз през днешния ден се усещам по-добре, в сравнение с 20, 30 или даже 40 години. В младостта би трябвало да спрете да говорите на себе си и за външния си тип всевъзможни гадни неща. Един ден ще станете на 65 и ще си мислите, че изглеждате демонски добре на 53. " - разкрива още Анистън.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР