Джени Суши се ожали, че фолкфурията Андрея я подложила на

...
Джени Суши се ожали, че фолкфурията Андрея я подложила на
Коментари Харесай

Изненадващ Обрат! Кобрата Изчака Правилния Момент И Буквално Отхапа Главата На Алчната Джени!

Джени Суши се ожали, че фолкфурията Андрея я подложила на убийствена офанзива в обществените мрежи. Това съгласно нея било „ кибертормоз “. Едно от известията на певицата да вземем за пример гласяло: „ Знае ли майка ти какъв отпадък си? “
Американката разправя, че се почувствала доста наранена от това. И даже можела да стигне до самоубийство, както правели младежите в Съединени американски щати след сходни офанзиви в мрежата.

Както е известно, след жалбата на Джени Суши спортната комисия на щата Калифорния лиши за 6 месеца боксовия лиценз на Кубрат Пулев и го прати на курс против с*ксуално малтретиране. Кобрата сега посещава лекциите, а на 22 юли ще би трябвало да показа доказателства от курса, че си е взел записка. Предполага се, че комисията ще ги утвърди, защото в последна сметка Кубрат Пулев е упрекван единствено в една целувка, а не в опипване или полово навлизане.

На собствен ред Кобрата също считал да съди Джени Суши за предумишлено завеждане на правосъдно дело. Американката разправя, че се почувствала омерзена след целувката. Но единствено час по-късно пристигнала накупона на българската група и седнала в скута на наш състезател. Адвокатите на Кубрат Пулев щели да употребяват този факт и да потвърдят, че репортерката лъже за душевното си разстройство от целувката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР