Джена Бентли от Монтана, САЩ, разказва, че за първи път

...
Джена Бентли от Монтана, САЩ, разказва, че за първи път
Коментари Харесай

Бивш модел на Playboy със секс признание за принц Хари и Меган

Джена Бентли от Монтана, Съединени американски щати, споделя, че за първи път осъзнала, че харесва и мъже, и дами, когато пристигнала в имението на Playboy на 18 години. Оттогава тя се среща и с двата пола, в този момент счита себе си за пансексуална.

Пансексуалността е сантиментално, полово или прочувствено привличане към хората, без значение от техния пол или полова еднаквост, написа jenata.blitz.bg.

Зашеметяващият модел в този момент призна, че таи загадка обич към херцога и херцогинята на Съсекс - Хари и Меган - и мечтае да направи тройка с тях.

„ Имам толкоз доста общо с Меган “, споделя Джена. „ И двете сме били доста в очите на обществеността и сме мощни бизнес дами, които знаят какво желаят. И тя има Хари, който наподобява толкоз сладостен и занимателен. Намирам ги и двамата за толкоз привлекателни и секси. "

Джена, която има войска от почитатели от годините си като модел на Playboy и е една от приятелките на Хю Хефнър, за първи път се заинтересувала от Меган, откакто видяло актрисата в телевизионното шоу " Костюми ".

Тя споделя: „ Мислех, че Меган е фантастична. Наистина се свързах с нейната история за пътя ѝ нагоре. Нейният блян да получи това, което желае, и онази секс сцена в стаята с досиетата – о, Боже, беше толкоз секси.”

И освен Меган привлякла погледа на Джена, моделът признава, че от дълго време си пада по принц Хари – „ макар рижата му коса “.

Тя прибавя: „ Той постоянно е бил по-забавният от двамата с Уилям. Никога не съм бил привлечена от момчета с алена коса, само че просто има нещо в него, той е толкоз харизматичен и методът, по който стои до Меган, просто потвърждава какъв брой нежна душа е той.

Мисля, че те са съвършената двойка, само че в случай че ми се даде опция, мисля, че бих могла да внеса нотка на развлечение и независимост, от която и двамата обезверено се нуждаят “.

Джена се надява скоро да се срещне с двойката и да реализира мечтаната си тройка, казвайки: „ Постоянно съм в Лос Анджелис, тъй че се надявам идващия път да ги срещна на празненство. Освен това, бих желала да се срещна с кралицата. "

Джена неотдавна попадна в заглавията на жълтите медии с историята по какъв начин животът в имението на Playboy въодушевил нейното „ полово събуждане “ – и това е мястото, където за първи път имала сантиментално прекарване с жена.

Моделът прибавя: „ Имах възприятие на привличане към дамите от ранна възраст, само че го сбърках като мислех, че са красиви и че желая да наподобявам като тях.

Колкото по-голяма ставах, толкоз по-ясно ми ставаше в мозъка – само че в никакъв случай не споделих на майка си или на фамилията си, тъй като бях объркана.

Най-добрата прилика, която мога да дам на това по какъв начин се усещам във връзка с своята половост и пансексуалност, е: " Харесвам виното, а не етикета.

Много ме интересува това, което е вътре, а не извън, какво в действителност усещам. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР