Джен Руфо, бивша лидерка на мажоретките на баскетболния тим Бруклин

...
Джен Руфо, бивша лидерка на мажоретките на баскетболния тим Бруклин
Коментари Харесай

Мажоретка успа да оправи цял баскетболен отбор от НБА /снимки/

Джен Руфо, някогашна лидерка на мажоретките на баскетболния отбор Бруклин Нетс от НБА, призна, че е имала интимни взаимоотношения с няколко от играчите.
Без да загатва имена, тя добави, че е опознала под чаршафите играчи от главния състав, а не запаси.
Джен изкара като мажоретка в Нетс от 2011 до 2015 година, като се е сближила във всяко едно отношение с много от баскетболистите през този интервал. Пред „ Шоуто на Дани и Лео “, Руфо искрено описа до каква степен е стигала нейната непосредственост с играчите.
Запитана дали клубът разрешава интимни връзки сред мажоретки и играчи, тя отвърнала, че на околните контакти НБА гледа с отрицание.
„ Не е позволено “, стартира тя, като добави, че в контракта ѝ на побратимяването с играчите, „ или както там го назовават “, изобщо не се гледа с положително око.
„ Така че механически не споделят, че не е разрешено. Не мисля, че играчите имат същото предписание в договорите си. Те могат да вършат каквото си желаят ”, означи още Джен.
„ Така че, до момента в който танцувах за тях, аз просто го върших. Те (шефовете) не обичат да го вършим, тъй като считат, че това отнемало нещо от нашия гений, или нещо такова. Аз не съм съгласна с това. Смятам, че мога да бъда надарена и секси, и не мисля, че това ми лишава каквото и да било. Просто го направих по този начин или другояче. И то не с играчите от аварийна пейка “.
След като напусна тима през януари 2015 година, Джен Руфо стана персонален треньор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР