Джефри Катценберг, бивш председател на The Walt Disney Company и

...
Джефри Катценберг, бивш председател на The Walt Disney Company и
Коментари Харесай

Съветник на Байдън: Възрастта на Байдън е неговата суперсила

Джефри Катценберг, някогашен ръководител на The Walt Disney Company и основен изпълнителен шеф на DreamWorks Animation SKG, който поучава Джо Байдън за акцията му за преизбиране, споделя, че вижда опция в това, което мнозина считат за най-голямата накърнимост на президента на Съединени американски щати в президентската конкуренция през 2024 година - неговата възраст. Байдън, демократ, който навърши 80 през ноември, към този момент е най-възрастният чиновник в Овалния кабинет и ще бъде на 86 преди края на втория мандат, предава " Ройтерс ".

В телефонно изявление Каценберг разказа Байдън като " деятелен " и " ефикасен " и допусна, че републиканските офанзиви против възрастта му ще имат противоположен резултат.

" Възрастта на президента Байдън в действителност е неговата суперсила ", сподели Каценберг.

" Мисля, че хората са се пробвали да я дефинират (неговата възраст) като негатив и мисля, че ще се провалят в това, тъй като възрастта му е неговото познание и опит и както той сподели, това е неговата мъдрост. "

Проучванията демонстрират, че голям брой американци, към 86%, считат, че границата за президентство би трябвало да е 75 или по-млада възраст и до момента в който п овечето демократи считат Байдън за " умствено изострен " , съвсем половината от демократите се чудят дали той е подготвен за предизвикването на работи през 2024 година

Републикански претенденти за президент като Ники Хейли обществено показаха подозрения дали Байдън ще изкара до края на втория си мандат, до момента в който републикански законодатели като Тед Круз подчертаха възрастта на Байдън и сложиха под въпрос способността на вицепрезидента Камала Харис да поеме поста главнокомандващ.

Най-големият републикански противник на Байдън, някогашният президент Доналд Тръмп, е на 77 години. Около една четвърт от републиканците имат сходни опасения по отношение на Тръмп.

Някои демократи чакат сходни офанзиви против възрастта и фамилията на Байдън да се усилят през 2024 година

" Възрастта ще стане по-важна за тях, тъй като други причини (срещу Байдън) се изпариха през последните месеци " , в това число инфлацията, високите цени на бензина и рекордните пресичания на границите, предвижда Саймън Розенберг, деец политически пълководец от Демократическата партия.

Мнението на някогашния изпълнителен шеф на Disney Катценберг евентуално ще бъде отразено в акцията на Байдън през идващите месеци. Дългогодишен донор от демократите и набирач на средства, той е единственият който не е политик, назначен за съпредседател на акцията, когато Байдън разгласи проектите си за преизбиране през април.

Каценберг познава Байдън от 80-те години на предишния век и двамата се сближиха, когато Каценберг поддържа някогашния президент Барак Обама. След избирането на Тръмп Каценберг насърчи Байдън да се кандидатира, споделиха сътрудници на Байдън.

Катценберг, който е претрупан със задачата да набира пари и да оказва помощ със тактики за известия, сподели, че не е видял " джобове на опозиция " от корпоративни донори, чиито промишлености може да са потърпевши от политиките на Белия дом, които включват натискане на по-високи корпоративни налози и репресии и други действия за увеличение на облагата.

Кампанията, която разгласява своите данни за набиране на средства за първото тримесечие предходната седмица, е провела повече от близо 40 събития за набиране на средства за богатите спрямо шепа политически манифестации за обществеността.

Десет донора, в това число Катценберг и съоснователят на Linkedin Рейд Хофман, дадоха 500 000   долара  или повече на Фонда за победа на Байдън. Други 82 донори са съдействали с $100 000 или повече, откогато Байдън разгласи.

Каценберг предвижда, че набирането на средства за акцията за преизбиране на президента щ е се забави през идващите месеци . " Когато влезете в летния цикъл, нещата утихват ", сподели Каценберг. " Хората са на отмора и средата не е толкоз богата, с цел да се набират " средства.

Някои стратези от Демократическата партия също сложиха под въпрос бавния старт на акцията. Кампанията на Байдън имаше четирима членове на заплата и похарчи общо 1,1 милиона $ през първите три месеца от старта.

Каценберг сподели, че това е част от тактика за оцеляване на изтощителна 16-месечна акция, без да се изчерпват ресурсите й. " Юли 2023 година е. Изграждането на управлението на тази интервенция през днешния ден, тъй че те да могат да седят и да стискат палци през идващите шест месеца, би било полуда ", сподели той.
 Байдън: Путин към този момент загуби войната
Байдън: Путин към този момент загуби войната

" Няма действителна вероятност Путин да употребява нуклеарно оръжие "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР