Джеф Бриджис, който през октомври 2020 г. разкри, че е

...
Джеф Бриджис, който през октомври 2020 г. разкри, че е
Коментари Харесай

Джеф Бриджис пребори рака и вече снима нов филм

Джеф Бриджис, който през октомври 2020 година разкри, че е диагностициран с лимфом, се завръща триумфално на снимачната площадка.  

Година откакто артистът се подложи на серия от химиотерапии, той заяви, че ракът му е в ремисия, както и че му следва още веднъж да стъпи на снимачната площадка. 



Завръщането си носителят на " Оскар " ще означи с влизането си в ролята на пенсиониран сътрудник от Централно разузнавателно управление на САЩ в сериала на FX " Старецът ".

Това е първата роля на 72-годишния Бриджис от 2018 година насам. Сериалът е основан на едноименния разказ на Томас Пери от 2017 година " Старецът ".



Джеф Бриджис произлиза от семейство на артисти, като се появява дружно с татко си Лойд Бриджис и брат си Бо Бриджис в телевизионния сериал " Морски лов " от 1958 до 1960 година Печели " Оскар " за най-хубав артист за безукорното си преобразяване в облика на музикант пияч във кино лентата „ Лудо сърце “ от 2009 година. Там той си партнира с Маги Джиленхол, Колин Фарел и Джеймс Кийн.

  

Към момента известни задължения за бъдеще Джеф Бриджис към момента няма, с изключение на идния втори сезон на " Старецът ", който към този момент е без оповестена дата на излизане.

След като изигра видния персонаж на Сам Флин във франчайза " Трон " на Дисни, е допустимо той да се завърне в " Трон 3 ", като се оповестява, че продължението е в развой на създаване след многократни отлагания. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР