Джъстин и Хейли Бийбър са семейство от около два месеца

...
Джъстин и Хейли Бийбър са семейство от около два месеца
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и бременна ли е съпругата на изпълнителя

Джъстин и Хейли Бийбър са семейство от към два месеца и към този момент потвърдиха, че нещата при тях се случват много бързо. Затова и като че ли всички сме в очакване на новината, че скоро ще станат трима.

Хейли е модел и методът, по който наподобява, е от значително значение за работата й. Но любовта постоянно е по-силна от сходни страхове, а и сме сигурни, че това семейство няма никакви финансови усложнения.

Затова и най-малката подсказка, че бебе Бийбър е на път, провокира нервност в обществените мрежи. Същото се случи и преди дни, когато Хейли показа в история в Instagram фотография, на която гали корема си.

И мнозина незабавно одобриха това като намек, че в нея пораства нов живот. Госпожа Бийбър очевидно към този момент е привикнала на сходни подозрения, по тази причина и нямаше срещу да ги разяснява намерено.

Тя съобщи, че в интернет от време на време е доста занимателно, след което разясни, че не е бременна, а просто доста обича да си похапва, написа ELLE.

Това ни звучи много правдоподобно, изключително като се има поради, че по този начин коментираният кадър на Хейли пристигна точно на Деня на благодарността, когато евентуално е прегрешила с вкусотиите на трапезата. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР