Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се сгодиха през юли и

...
Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се сгодиха през юли и
Коментари Харесай

Защо Джъстин и Хейли се бавят със сватбата?

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се сгодиха през юли и скрито подписаха цивилен брак през септември. Дългоочакваната обилна женитба обаче към момента не се е състояла. И повода за това е много тривиална – не им стига времето.

„ Те са наели брачен сътрудник и желаеха да вдигнат женитба през януари. Нямат самообладание да поканят близки и другари и да вдигнат огромно празненство. Но януари пристигна и те към момента почистват планирането “, разкри източник пред ENews.

„ Двамата не желаят да бързат, а желаят да са сигурни, че венчавката ще бъде тъкмо такава, каквато желаят. Те разясниха няколко хрумвания по какъв начин да създадат нещата и още се чудят. Вече се видяха няколко пъти с свещеник, с цел да разясняват религиозната гала. В последна сметка женитба ще има, само че е въпрос на време “, добави той.

И до момента в който почитателите се вълнуват за събитието, за звездите наподобява забавянето му не е съдбовно и те не стопират да демонстрират любовта си един към различен. Само преди броени дни Бийбър влезе в медийните заглавия, откакто направи спонтанна серенада на половинката си, до момента в който с нея чакаше пиколото да докара колата пред хотела им.

„ Те са доста щастливи, че са женени и са дружно “, добави информаторът.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР