Джанна Шортино винаги е чувствала, че на кастингите за роли

...
Джанна Шортино винаги е чувствала, че на кастингите за роли
Коментари Харесай

Дебела актриса си отряза стомаха, свали 50 кила и стана уникална секс бомба СНИМКИ

Джанна Шортино постоянно е чувствала, че на кастингите за функции тя е отхвърляна поради непотребните ѝ килограми. Решавайки, че по този начин повече не може да продължава, тя взела обстановката под собствен надзор.

На младата жена ѝ било належащо по-малко от една година, с цел да отслабне внушителните 50 кг.

Джанна през целия си живот се борила с непотребните килограми. По думите ѝ, тя пробвала всичките диети, които знаела. Но по този начин и не съумяла да отслабне.  Фото Gianna Sciortino

Мощният заряд от мотивация обаче я застигнал, откакто тя била утвърдена за ролята на Трейси Тьорнблад в мюзикъла "Лак за коса ".

 Фото Gianna Sciortino

Героинята ѝ в постановката е танцьорка с ненужно тегло, която се освобождава от задушаващите я стандарти и стартира да преследва своите цели и фантазии.
 Фото Gianna Sciortino

Когато всичките представления към този момент били зад тила ѝ, през есента на 2016 година Джанна решила: би трябвало да се вземат ограничения, с цел да открия в себе си и други персонажи, а освен тези на "големите девойки ".
 Фото Gianna Sciortino

Тогава за 10 месеца момичето отслабнало с 50 кг. Но това не е вълшебна история за намаляване без компликации и съблазни, написа в. "Сън ".
 Фото Gianna Sciortino

За да реализира този необикновен резултат, Джанна трябвало напълно да преразгледа своя метод на живот.
 Фото Gianna Sciortino

Момичето си направило интервенция на стомаха. С това и почнал интензивният стадий на нейното видоизменение.

 Фото Gianna Sciortino

Сега тя тренира пет пъти в седмицата и се храни извънредно здравословно - с храни, извънредно богати на хранителни субстанции, и в рационални количества.
 Фото Gianna Sciortino
"В предишното се храних, въпреки и със здравословна храна, прекалено много. Пиле, зеленчуци - всичко бе над всевъзможни правила ", признава дамата.
 Фото Gianna Sciortino

Резултатът обаче се оказал главозамайващ. Сега, гледайки на себе си, тя напряко не може да се познае. Все отново в предишното тя е тежала два пъти повече.
 Фото Gianna Sciortino
"Някои мои познати са толкоз потресени от външния ми тип, че изобщо не могат да ме познаят ", радва се хубавицата.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР