Джанлуиджи Буфон навърши 43 години през януари, но желанието му

...
Джанлуиджи Буфон навърши 43 години през януари, но желанието му
Коментари Харесай

Буфон не иска да бъде втори избор в Ювентус

Джанлуиджи Буфон навърши 43 години през януари, само че желанието му да продължи да играе остава непокътнато. През този сезон той добави 10 участия (пет в Серия А, четири за Купата на Италия и едно в Шампионска лига), само че явно ролята на втория вратар към този момент не му подхожда, пишат в днешните си издания „ La Gazzetta dello Sport “ и „ Tuttosport “. Според информациите на двата авторитетни италиански спортни ежедневника, Буфон търси ново премеждие, което да стартира и няма значение дали е в Италия или в чужбина.

След един сезон в ПСЖ, Буфон се завърна в Торино и одобри ролята на втори избор след Войчех Шчесни. Сега именитият вратар желае да завърши по отговарящ метод страхотната си кариера. Идеалната обстановка, която той си показва е да работи дружно с млад пазач, с цел да може да му помогне да пораства, споделяйки своя богат опит.

Решението на Буфон по отношение на неговото бъдеще ще бъде взето след 23 май, когато е финалът за Купата на Италия против Аталанта. Говори се, че към именития вратар има интерес от Порто и няколко италиански тима.

Ако не се появи задоволително добра оферта за него, не е изключено Буфон да постави завършек на кариерата си още тази пролет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР