Джанет Янг - президент на Американската филмова академия, призна, че

...
Джанет Янг - президент на Американската филмова академия, призна, че
Коментари Харесай

Американската академия: Реагирахме неадекватно на шамара на Уил Смит на Оскар-ите

Джанет Янг - президент на Американската кино академия, призна, че институцията е реагирала несъответстващо след непредвидения пестник, който Уил Смит удари на водещия на церемонията Крис Рок на " Оскар " -ите предходната година.

 

Признанието Янг направи по време на специфичната церемония вечер, на която бяха събрани всички номинирани за тазгодишните награди.

" Сигурна съм, че всички си спомняте на какъв невиждан случай станахме очевидци на " Оскар " -ите предходната година. Това, което се случи на сцената, беше изцяло недопустимо, а отговорът от страна на нашата организация беше несъответстващ. ", сподели пред значимите посетители Янг.

 

Американската кино академия в началото не реагира на качването на Уил Смит на сцената и зашлевяването на Крис Рок по време на церемонията по връчването на премиите. Близо две седмици след случилото се бе гласувано Уил Смит да бъде изключен от организацията и всички нейни събития за 10 години. Тогава Смит към този момент се беше отказал самичък от участието си в Академията, напомня Асошиейтед прес.

 

" От този случай научихме, че Академията би трябвало да е изцяло транспарантна и да дава отговор за дейностите си. А изключително във времена на рецесии би трябвало да действаме бързо, уверено и с грижа за нас самите и за цялата промишленост. ", споделя още в изказването си Янг.

 

По време на миналогодишната гала за премиите " Оскар " Джанет Янг към момента не е президент на Американската кино академия. На церемония вечерта, отдадена на тазгодишните номинирани кинаджии, Янг разгласи, че цялата гала на 12 март ще бъде предавана онлайн по ABC.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР