Джакпотът в най-голямата американска лотария Powerball достигна 269 милиона долара.

...
Джакпотът в най-голямата американска лотария Powerball достигна 269 милиона долара.
Коментари Харесай

269 милиона долара за Нова година, как е? Всеки българин може да ги спечели от голяма американска лотария, ето как да участвате

Джакпотът в най-голямата американска лотария Powerball доближи 269 милиона $. В момента това е най-голямата насъбрана сума в лотарийни игри по целия свят. Отличната вест за феновете на тотото у нас, е че всеки български жител може да си опита шанса наедно с живущите в Съединени американски щати, даже и да не се намира в Щатите. Това става посредством регистрация в специфична онлайн платформа. Играта Powerball е надалеч по-сложна от най-популярната игра у нас „ 6 от 49 “, само че и заради тази причина разликата в джакпотите е чудовищна. За съпоставяне – сега в българската игра насъбраната сума е малко под 3 милиона лв.. В Powerball би трябвало да бъдат уцелени 2 групи цифри. В първата посочвате 5 цифри от 69, във втората 1 число от 26. Всъщност топката от втората група се назовава Powerball, на която е кръстена и самата игра.

Само при уцелване на всички цифри от двете групи се печели цялата насъбрана сума

Нужно е да се посочи, че числата в двете групи могат да се повтарят, да вземем за пример в случай че сте избрали 13 при първата (5 от 69) и 13 при втората (1 от 26). Ако решите да играете, би трябвало да знаете, че минималното присъединяване онлайн е с три комбинации. Всяка композиция е на стойност 4,25 евро, тъй че цялата сума ще ви излезе 12,75 евро. Естествено, грандиозният джакпот не е единствената премия, която лотарията може да донесе на участниците. 5 цифри от първа група подсигуряват закрепен удар от 1 милион $. В трета група са участниците, познали 4 цифри от първа група и Powerball от втората, там облагите са по 50 000 $. Нататък приходите се разпределят по следния метод – за 4 цифри от първа група и за 3 цифри от първа + 1 от втора – по 100 $, за 3 цифри от първа група и за 2 цифри от първа + 1 от втора – по 7 $, за едно число от първа група и 1 число от втора, както и единствено за едно число от втора облагата е 4 $. На седмица има два тиража, тегленията са в сряда и събота от 23:00 часа северноамериканско източно време (седем часа обратно от България). На смелите – триумф!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР