Джакпот на стойност 1 508 159 лева Играта Amazon’s Battle

...
Джакпот на стойност 1 508 159 лева Играта Amazon’s Battle
Коментари Харесай

Една година от най-големия джакпот в историята на efbet

Джакпот на стойност 1 508 159 лв.

Играта „ Amazon’s Battle ” сигурно ще остане обичана на клиента на българския букмейкър, който извади необикновен шанс преди година и, играейки на тъкмо тази игра, се трансформира в милионер.

Със
залог от 1.50 лв. на завъртане, късметлията „ отваря “ „ Jackpot Cards “ – бонус игра, по време на която печелиш сумата, насъбрана в едно от 4-те равнища на джакпота. Той вярно отгатва къде са скрити трите карти „ пика “ и надлежно печели сумата от 1 508 159 лв. – рекордна облага за efbet.

Интересен факт е, че единствено към месец и половина по-рано от efbet излиза и различен милионер, който печели към 1.4 милиона лв., играейки на предлагането „ Penguin Style ” със
залог от 50 лв. на завъртане.

До момента най-високото равнище на
джакпота се е падало 151 пъти, а най-скорошната облага е на стойност 126 хиляди лв. и е извоювана на 18-ти юли 2022 година.

Jackpot Cards в efbet

Букмейкърът предлага един от най-високите
джакпоти в българското онлайн пространство, който е разграничен на 4 равнища – спатия, каро, купа и пика. Възможността клиент да завоюва цената, която е генерирана в 4-те равнища, се пада на инцидентен принцип в казино игрите на EGT в уеб страницата на компанията.

Когато клиент получи късмет да играе в
бонус предлагането, би трябвало да познае 3 идентични карти, като играта завършва сега, в който това се случи. Най-често се пада „ спатия “, следвана от „ каро “, „ купа “ и „ пика “. „ Пиката “ е с най-висока стойност.

Бонусите са значими

efbet продължава да залага на слогана си „ Бонусите са значими! “ и с изключение на
джакпоти със страхотни стойности, разнообразни ежедневни, ежеседмични и ежемесечни бонуси, компанията предлага и атрактивни предложения на своите клиенти. А през първата половина на 2022 година, раздаде и облаги за 5 милиона лв. от бонус играта „ Тръпка за злато “.

За новите клиенти на компанията efbet дава и страхотни предложения: и.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР