Джак Тейшейра, член на Националната въздушна гвардия на Масачузетс, беше

...
Джак Тейшейра, член на Националната въздушна гвардия на Масачузетс, беше
Коментари Харесай

Заподозреният за изтичане на информация от Пентагона Джак Тейксериа е осъден на 16 години за поставяне на строго секретни украински документи в Discord

Джак Тейшейра, член на Националната въздушна армия на Масачузетс, беше наказан на 16 години затвор, откакто се призна за отговорен за качване на национални секрети на приложение за чат.

Тейшейра е упрекнат в приключване на военни документи за руско-украинската война онлайн. В понеделник Тейшейра одобри 16-годишен затвор като част от съглашение, признавайки шест обвинявания в шпионаж. В подмяна прокурорите от Бостън се съгласиха да не повдигат повече обвинявания.

22-годишният юноша е в пандиза от ареста си предишния април по дело, което провокира безпокойствие по отношение на способността на Америка да отбрани най-строго охраняваните секрети и принуди администрацията на Байдън да се бори, с цел да се опита да овладее дипломатическите и военните последици.

По времето, когато открадна и разгласява документите, Тейшейра беше на 21 години. Той беше виждан няколко пъти и даже имаше документи, маркирани с „ строго секретно “, съгласно правосъдните документи. Тейшейра разгласява националните секрети на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР