Дизайнерката Вера Уанг призна, че за нея е било истинско

...
Дизайнерката Вера Уанг призна, че за нея е било истинско
Коментари Харесай

Вера Уанг определи като "предизвикателство" работата си с олимпийския фигурист Нейтън Чен


Дизайнерката Вера Уанг призна, че за нея е било същинско предизвикателство да сътвори костюмите на олимпийския фигурист Нейтън Чен, които той облече на тазгодишните Игри в ПьонгЧанг. В изявление за сп. "Вог" тя показа, че най-вълнуващата част е било присъединяване на 18-годишния Чен в креативния развой.

"Той несъмнено имаше лично мнение (за дизайните) и свое лично ужасно чувство за стил", сподели Уанг, която през годините е работила и с други звезди на леда като Еван Лисасек, Мишел Куан и Нанси Кериган. За всеки един от тях обаче тя е употребила друг метод.

"Невъзможно е да съществуват двама кънкьори с една и съща сила, креативност, атлетизъм, благозвучност или пък стил", изясни още тя.

При Чен тя е желала облеклата му да включват по едно и също време геометрични форми и чувство за безгрижност и да не са просто "шоу костюми", а "елегантни и модерни тълкования на атлетизма".

Американската легенда в модата измисля за олимпийския играч 30 разнообразни монохромни дизайна, с които той да показа страната й на Олимпийските игри.

БГНЕС напомня, че преди броени дни американският фигурист Нейтън Чен трансформира разочароващия си старт на леда в ПьонгЧанг в историческо показване, откакто съумя да извърши цели 6 поредни четворни скока във волната си стратегия - достижение, с което никой фигурист в историята не може да се похвали.

В тази връзка Уанг разяснява, че съгласно нея Олимпийските игри са дали едвам началото на кариерата му.

"Нейтън е отражение на новата независимост освен поради подвизите си в четворните скокове, само че и поради модерното си чувство за музика и придвижване, които към този момент оказват въздействие на артистичната страна във фигурното пързаляне", заключи Уанг, която също е била играч на леда преди да се захване с мода. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР