Дизайнерката Невена Николова, която години наред се грижеше за официалните

...
Дизайнерката Невена Николова, която години наред се грижеше за официалните
Коментари Харесай

Дизайнерката на Деси Радева каза кои са модерните цветове за сезона

Дизайнерката Невена Николова, която години наред се грижеше за формалните тоалети на първата дама Десислава Радева, към този момент се радва на международна популярност и нейни облекла се оферират даже в отдалечен Сингапур. Модистката, която живее и твори сред България, Швейцария и Англия показа кои съгласно нея ще бъдат съществени трендове в модата през идния пролетно-летен сезон, както и на кои цветове и материи да залагат дамите, в случай че желаят да бъдат стилни, само че и в крайник с времето.

Цветовата гама, която стартира Невена, тя дефинира като непреходна. Класическото черно в никакъв случай няма да излезе от мода и стои съвършено за всевъзможни случаи, споделя дизайнерката. Вместо снежнобяло тя предлага да залагаме повече на слонова кост, тъй като този колорит отива на всеки загар на кожата и разнообразни цветове на косата, до момента в който с класическото бяло можем да реализираме нетърсен неприятен резултат и да изглеждаме състарени.

Цвят пудра, крем брюле и гълъбовосиво са останалите тонове, към които Николова насочва вниманието на дамите и предлага да участват във всеки дамски дрешник. За особено мотиви тя счита, че можем да опитвам с по-колоритни цветове, като тюркоаз, корал, метличина и циклама.

Стилистката на президентшата Десислава Радева е последовател на тезата, че едно от най-важните условия дрехата да има дълъг живот е материята да бъде от извънредно високо качество. За задачата тя поучава да залагаме на естествени материи, като неин любимец изрично е дантелата.

За дамите, които постоянно пътуват, големият плюс е, че се глади единствено един път – след пране, и не се постанова повече даже когато е била прибрана в куфар. Дори и да са се появили леки гънки, откакто се постави на окачалка, до час дрехата е върнала съвършения си тип. Материята е дишаща, което основава комфорт даже в най-големите жеги. Друго съществено предимство на тоалетите от дантела е, че не са лимитирани за носене единствено през един сезон. Подходящи са за цялата година.

Друг трик, който дизайнерката поучава да прилагаме, е да избираме облекла, които могат да се носят както с високи токчета, по този начин и с равни подметки. Ниските обувки са наложителен детайл във всекидневието, може да са маратонки или вид „ балеринки “, споделя тя. Да пазарим и повече облекла от две елементи, които пък дават опция за разнообразни комбинации, приканва Невена.

Официалните блузи могат да стоят добре както с по-обикновени панталони, по този начин и с поли или строги панталони. При долните елементи Николова споделя, че изключително настоящи в последно време са дългите тесни панталони или чарлстони. Крачолите може да са до глезена или до земята. Полите с А-образна кройка, леко или мощно разкроени, също са тренд. Дължините са няколко – доникъде на бедрото, до коляното, над и под него, както и до глезена, написа „ Ретро “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР